despre hrană

Conopidă prăjită gustoasă în aluat de brânză – Sfat pentru un prânz rapid!

Ești un fan al mâncării sănătoase și îți place să amesteci combinații de arome în moduri noi? Avem o rețetă pentru tine care combină bucătăria sănătoasă și gustoasă cu prepararea rapidă și ușoară. Această rețetă de conopidă prăjită în aluat de brânză este o alegere excelentă pentru cei care caută noi moduri de a adapta această legumă populară. Conopida prăjită în aluat de brânză este un fel de mâncare gustos și sățios, care poate servi ca fel principal sau ca garnitură imaginativă cu carne la grătar.

Începi deja să salivezi? Haideți să preparăm împreună această conopidă prăjită în aluat de brânză!

Puteți găsi mai multe rețete minunate și pe pagina noastră de Facebook

Dacă sunteți în căutarea pentru mai multe bunătăți, atunci încercați cu siguranță aceasta


O rețetă excelentă de conopidă prăjită:

De ce vom avea nevoie:

  • 400 g conopidă
  • 3 ouă
  • sare
  • usturoi uscat
  • pătrunjel
  • 70 g de făină simplă
  • 70 g de brânză rasă

Cum se procedează:

1) Se taie conopida în bucăți mici și se fierbe în apă timp de 1-2 minute.

2) Între timp, se amestecă toate ingredientele rămase.

3) La final, adăugați brânza rasă.

4) Apoi, pur și simplu acoperiți conopida feliată și precoaptă în aluatul nostru.

5) La final, se prăjește într-o tigaie, în ulei, până când devine aurie pe ambele părți.

INSTRUCȚIUNI VIDEO PENTRU CONOPIDA PRĂJITĂ:

Leave a Response