Noutăți

Clădirile conacului Bachman, scoase la licitație

O casă de locuit de la sfârșitul secolului al XIX-lea și o anexă cu un teren în Paupiai, pe strada Rūkas, sunt revândute la licitație.

Potrivit portalului de licitații online, licitația este programată să aibă loc în perioada 17-18 iulie, iar valoarea inițială a proprietății este de 105.300 EUR.

Oricine dorește să liciteze pentru clădiri și teren trebuie să plătească un depozit de garanție de peste 10,5 mii de euro.

Clădirile, construite în 1899, sunt într-o stare proastă de reparații și degradare, însă terenul de 0,23 hectare este pavat și are comunicații.

Clădirile construite în 1899 sunt în stare proastă și dărăpănate.

Datorită faptului că aparține complexului de ferme Paupis Manor și clădirii spitalului, situl este inclus în Registrul lituanian al bunurilor culturale imobile, ceea ce înseamnă că se aplică restricții speciale pentru utilizarea și gestionarea proprietății, iar toate proiectele sunt supuse unei coordonări suplimentare cu Departamentul Patrimoniului Cultural.

În luna noiembrie a anului trecut, Turto bankas a încercat să vândă clădirile și terenul pentru aceeași sumă, însă nu s-a prezentat niciun cumpărător și licitația nu a mai avut loc.

Clădirile se află în proprietatea băncii Property de șase ani – în iunie 2018, Colegiul de Stat Klaipėda le-a predat băncii.

Leave a Response