despre hrană

Minunate bile de casă Raffaello de nucă de cocos de casă cu lapte condensat, brânză de vaci și migdale

Dacă ești un iubitor de nucă de cocos, ai ajuns la locul potrivit! Astăzi vom face delicioase biluțe Raffaello de casă din nucă de cocos cu lapte condensat, brânză de vaci și migdale. Îți va lua doar 5 minute să le pregătești, iar copiii te pot ajuta în această bunătățe din nucă de cocos.

Vizitați și grupul nostru de pe Facebook , unde veți găsi sfaturi minunate în fiecare zi.


Biluțe Raffaello de casă din nucă de cocos cu lapte condensat, brânză de vaci și migdale

De ce vom avea nevoie:

Amestec pentru bilele Raffaello:

  • 100 g unt înmuiat (la temperatura camerei)
  • un vârf de cuțit de vanilină
  • 300 ml lapte condensat
  • 100 g brânză de vaci moale
  • 300 g fulgi de nucă de cocos

Altele:

  • 1 cană de migdale
  • 50 g fulgi de nucă de cocos – pentru acoperire

Cum se procedează:

1. Amestec pentru bilele Raffaello: Mai întâi, se bate untul înmuiat pe o farfurie cu o furculiță, apoi se transferă într-un castron, se condimentează cu vanilină și se toarnă laptele condensat – se amestecă cu o furculiță. Apoi, adăugați brânza de vaci moale în amestec și presărați fulgii de nucă de cocos – amestecați bine cu o furculiță. Se acoperă cu folie alimentară și se păstrează la frigider timp de 2-3 ore pentru a se întări.

2. După 2-3 ore, se scoate bolul din frigider, apoi se modelează amestecul cu mâinile în bile și se umple fiecare cu migdale.

3. La final, tăvăliți fiecare bilă în fulgi de cocos, așezați-le pe o tavă și dați-le la frigider timp de 1 oră.

4. Serviți minunatele biluțe Raffaello de casă din nucă de cocos cu lapte condensat, brânză de vaci și migdale cu dragoste, mult gust și bucurie.

Prieteni, vă dorim mult bun gust!

Dacă aveți și dumneavoastră o rețetă preferată, postați-o în grupul nostru de pe Facebook și vizitați grupul, unde veți găsi în fiecare zi o mulțime de rețete minunate.


Leave a Response