despre hrană

Desert de ciocolată cu gelatină fulgerătoare: un tratament grozav în 5 minute

Cum să folosești cu ușurință gelatina pe care o ai acasă pentru a face un desert dulce? Încearcă-l în felul nostru! Pregătește un uimitor desert de ciocolată cu gelatină. Chiar și cu doar câteva ingrediente de bază, puteți evoca arome deosebite! Haideți să o facem!

De asemenea, vizitați grupul nostru de pe Facebook, unde veți găsi sfaturi excelente în fiecare zi.


Desert cu gelatină și ciocolată

De ce vom avea nevoie:

  • 500 ml lapte + 25 g gelatină
  • 90 g ciocolată neagră
  • 200 ml lapte + 2 lingurițe de cacao

Cum se procedează:

1. Se toarnă 500 ml de lapte într-o cratiță mică pe foc și se adaugă gelatina – se amestecă. Apoi, adăugați cuburile de ciocolată neagră și gătiți la foc mic timp de 10 minute, amestecând constant.

2. Se toarnă 200 ml de lapte într-un castron mic și se adaugă cacao – se amestecă și se toarnă amestecul în cratița de pe foc – se amestecă bine și se continuă fierberea până la o grosime medie.

3. Apoi strecurați crema printr-o sită într-un bol și turnați-o într-o formă de plastic, de ex.: formă de tort, formă de prăjitură, agitați puțin și puneți-o la frigider timp de 1 oră pentru a se întări.

4. După 1 oră, scoateți desertul din frigider, întoarceți-l pe partea cealaltă și tăiați.

5. Serviți desertul gelatinos de ciocolată cu dragoste, mult gust și vigoare.

Prieteni, vă dorim să aveți un gust bun!

GHID VIDEO:

Leave a Response