despre hrană

Intoxicație dulce de afine cu cremă cremoasă de mascarpone în pahare decorative

Această rețetă se dovedește utilă ori de câte ori bate la ușă un musafir rar și nu ai niciun desert pregătit. Vă prezentăm pas cu pas o rețetă excelentă și ușoară pentru o brumă dulce de afine cu cremă cremoasă de mascarpone în borcane decorative. Dacă vă plac deserturile dulci, această noutate vă va încânta cu siguranță. Haideți să o facem!

Vizitați și grupul nostru de pe Facebook, unde veți găsi zilnic sfaturi excelente.


Brumă dulce de afine cu cremă cremoasă de mascarpone în borcane

De ce vom avea nevoie:

Cremă:

  • 200 g afine proaspete
  • 150 g zahăr
  • 250 g mascarpone
  • 10 g gelatină topită
  • 250 ml frișcă 33% grăsime

Decorațiuni:


Cum se procedează:

1. Cremă: Se pun afinele proaspete într-un bol și se adaugă zahărul. Bateți cu un mixer de mână până când amestecul de afine este omogen.

2. Se toarnă apoi amestecul într-un bol mare, se amestecă și se încălzește ușor la foc mic timp de 3-5 minute.

3. Apoi, transferați amestecul de afine într-un alt bol mare și amestecați mascarpone. Bateți cu un mixer de mână și adăugați gelatina topită – continuați să bateți. În cele din urmă, adăugați frișca la amestecul pentru a bate 33% grăsime și bateți până când devine pufos.

4. Se toarnă crema rezultată uniform în pahare decorative și se dă la frigider timp de 1 oră pentru a se întări.

5. Brumă dulce de afine cu cremă cremoasă de mascarpone în pahare decorative, decorați cu afine proaspete la final și serviți cu dragoste, mult gust și grație.

Prieteni, vă dorim mult bun gust!

Dacă aveți și dumneavoastră o rețetă preferată, postați-o în grupul nostru de pe Facebook și vizitați grupul, unde veți găsi în fiecare zi o mulțime de rețete minunate.


GHID VIDEO:

Leave a Response