despre hrană

Încearcă acești delicioși melci prăjiți cu brânză!

Cauți inspirație pentru ceva savuros și delicios? Doriți să încercați ceva nou? În acest caz, această rețetă este doar pentru tine! Astăzi, va fi vorba în special de rulouri de brânză la tigaie. Datorită rețetei foto atașate și a instrucțiunilor video, prepararea acestui deliciu este foarte ușoară și economisește timp.

Ați început deja să salivați? Așa că puneți-vă pălăria de bucătar, luați aragazul și haideți să preparăm împreună acești neobișnuiți melci sărat la tigaie!

Puteți găsi mai multe rețete minunate și pe pagina noastră de Facebook

Dacă sunteți în căutarea pentru mai multe bunătăți, atunci încercați cu siguranță aceasta


O rețetă excelentă de melci la tigaie:

De ce vom avea nevoie:

Aluat:

  • 300 g de făină simplă
  • 150 g smântână
  • 50 de lapte
  • 20 ml de ulei
  • 8 g praf de copt
  • un vârf de cuțit de sare

umplere:

  • 150 g junior
  • 1 cartof
  • 25 g maioneză
  • 50 g eydam
  • 15 g unt
  • 50 ml apă

Cum se procedează:

1) Începeți prin a amesteca împreună făina, sarea, smântâna, uleiul, praful de copt și laptele. Se amestecă bine.

2) Faceți un aluat frumos și neted, pe care îl înfășurați în folie de plastic și îl puneți la frigider pentru 20 de minute.

3) Apoi, întindeți aluatul pe un tăvălug de rulare presărat cu făină.

4) Se unge aluatul cu maioneză.

5) Se presară cu junele, cartoful și brânza rasă.

6) Acum începeți să rulați în formă de rulou.

7) Tăiați apoi rulada în melci individuali.

8) Pregătiți o tavă ungând-o cu unt.

9) Prăjiți ambele părți până devin aurii, la foc mic. Adăugați apă după cum este necesar.

INSTRUCȚIUNI VIDEO PENTRU MELCI LA TIGAIE:

Leave a Response