despre hrană

Cartofi prăjiți umpluți cu șuncă – Inspirație pentru o gustare de seară excelentă!

Rețeta de astăzi pentru cartofi prăjiți delicioși umpluți cu șuncă, am împrumutat-o în grupul nostru de Facebook de la cititoarea noastră Eliska Darvašová, mulțumesc. De asemenea, puteți să ne împărtășiți rețeta dvs. preferată în acest grup. Trebuie doar să adăugați o fotografie frumoasă cu ingredientele și procedeul. Vom include această rețetă în pagina noastră de . Puteți, de asemenea, să împărtășiți cu noi și cu alți cititori ai acestui grup ce ați mâncat astăzi la prânz sau ce fel de răsfăț pregătiți pentru o petrecere aniversară.

Dar acum să revenim la rețeta de astăzi. Prepararea este foarte ușoară și economisește timp. Este o gustare excelentă pentru după-amiaza. Avantajul este că puteți aromatiza acești cartofi prăjiți după bunul plac. Ți-a plăcut această rețetă? Haideți să preparăm împreună acești delicioși cartofi prăjiți umpluți cu șuncă!

Dacă și tu ai rețeta ta preferată și vrei să o împărtășești cu noi, atunci vizitează neapărat grupul nostru de Facebook

Dacă sunteți în căutarea pentru mai multe bunătăți, atunci încercați neapărat acestea


Rețetă excelentă pentru cartofi prăjiți:

De ce vom avea nevoie:

  • Cartofi
  • Șuncă
  • ouă
  • făină
  • pesmet
  • ulei

Cum se procedează:

1) Începeți prin a tăia cartofii curățați de coajă în rondele groase de jumătate de cm. Tăiați fiecare felie în 3/4 din grosime. Apoi înfășurați-le într-un prosop și lăsați-le să se odihnească timp de o oră. Acest lucru va înmuia cartofii și îi va face mai ușor de umplut.

2) După ce s-a scurs timpul, începeți să umpleți cartofii cu ce vă place. După aceea, îi sărăm și începem să îi împachetăm ca pe un schnitzel clasic.

3) Se prăjesc în ulei pe ambele părți. Am terminat!

Vă dorim să aveți un gust bun!

Ați încercat această rețetă excelentă? Împărtășiți cu noi rezultatul. Faceți o fotografie a creației dvs. și trimiteți-o la adresa noastră de e-mail primainspirace@email.cz. Vă mulțumim

Leave a Response