despre hrană

Batoane de brânză cu oregano – Inspirație pentru o gustare sărată!

Căutați o gustare rapidă pentru o vizită sau un răsfăț pentru o petrecere? Vă plac aperitivele sărate și cu brânză? Dacă da, ați ajuns la locul potrivit! Pentru că astăzi, vom pregăti niște batoane de brânză cu usturoi fantastice și rapide. Această mâncare delicioasă este foarte populară la noi în casă și, de obicei, nici nu se răcește fără ca jumătate din ea să dispară :-). După cum am menționat deja, prepararea este foarte ușoară și economisește timp.

Ați început deja să salivați? Haideți să pregătim aceste fantastice și rapid de preparat batoane de brânză cu usturoi!

Puteți găsi mai multe rețete minunate și pe pagina noastră de Facebook

Dacă sunteți în căutarea pentru mai multe bunătăți, atunci încercați cu siguranță aceasta


Rețetă excelentă pentru batoane de brânză cu usturoi:

De ce vom avea nevoie:

Aluat:

  • 200 g de făină simplă
  • 5 g drojdie uscată
  • 8 g zahăr
  • 4 g sare
  • 15 g ulei (pentru gătit)
  • 120 ml apă călduță

strat de usturoi:

  • 10 g de usturoi pisat
  • 20 g de unt topit
  • 30 g cremă de brânză

Pe deasupra:

  • 280 g brânză tare
  • brânză parmezan
  • oregano

Cum se procedează:

1) Începeți cu aluatul. Pur și simplu amestecați zahărul, drojdia și apa caldă. Adăugați făina amestecată cu sarea.

2) Adăugați uleiul. Se amestecă bine și se face un aluat frumos și neted.

3) Acoperiți apoi aluatul cu folie alimentară și lăsați-l la crescut într-un loc cald.

4) Pentru stratul de usturoi, pur și simplu se amestecă toate ingredientele specificate.

5) După ce aluatul a crescut, întindeți-l pe un tăvălug de rulare presărat cu făină.

6) Se unge cu amestecul de usturoi. Și presărați cu brânză tare și oregano.

7) Se introduce în cuptorul preîncălzit și se coace la 210 grade timp de 8-10 minute. Am terminat!

INSTRUCȚIUNI VIDEO PENTRU BATOANE DE BRÂNZĂ CU USTUROI:

Leave a Response