Nu ați mâncat niciodată chifteluțe de pui mai bune: o rețetă excelentă pentru prânz
Puiul este un ingredient foarte popular în multe bucătării. Surprindeți-vă clienții cu o nouă rețetă de chifteluțe delicioase de pui. Prepararea acestei mari delicatese savuroase va dura doar câteva minute și o cină simplă va fi pe masă! De asemenea, acoperiți-le cu dressingul preferat care vă place. Sunt crocante și bombastice!
Chifteluțe de pui delicioase
De ce vom avea nevoie:
Ingrediente:
- 1 kg
- 4 ouă
- 1 legătură de pătrunjel proaspăt
- 200 g brânză rasă
- 100 g maioneză
- 180 g făină
- 1 lingură de usturoi granulat
- 1 linguriță de oregano uscat
- sare, piper negru – după gust
- 100 ml ulei vegetal – pentru prăjit
Cum procedăm:
1. Spălați, curățați și tăiați pieptul de pui în cuburi mici.
2. Apoi transferați-le într-un castron mare, adăugați oul bătut, o legătură de pătrunjel proaspăt tocat – amestecați până când ingredientele sunt combinate.
3. Adăugați apoi brânza rasă și maioneza – amestecați bine, apoi adăugați făina, usturoiul granulat, oregano uscat, sare și piper măcinat – amestecați bine până se combină bine, apoi acoperiți cu folie alimentară și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
4. Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie și folosiți o lingură pentru a forma chiftelele – prăjiți timp de 5-7 minute pe fiecare parte la foc mediu.
5. După ce s-au prăjit, scoateți-le pe un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei.
6. Serviți-le cu dressingul preferat care vă place și cel mai important cu dragoste și multă savoare.
Prieteni vă dorim să aveți un gust bun!
Dacă sunteți un bucătar pasionat și aveți o rețetă preferată, nu ezitați să o distribuiți în grupul nostru de Facebook și să inspirați alți cititori.