despre hrană

Rețetă simplă pentru coronițe din patiserie pufoasă cu brânză și șuncă – O gustare rapidă și gustoasă!

Mergeți la o petrecere sau sărbătoare și ați dori să aduceți ceva pentru masă? Atunci ați ajuns la locul potrivit! Astăzi vom face niște fantastice coronițe sărate umplute cu șuncă și brânză! Datorită rețetei foto și instrucțiunilor video atașate, prepararea acestei delicatese este foarte ușoară.

Am ajuns la voi cu aceste bunătăți? Haideți să pregătim împreună aceste fantastice coronițe savuroase umplute cu șuncă și brânză!

De asemenea, puteți găsi mai multe rețete minunate pe pagina noastră de Facebook

Dacă sunteți în căutarea unor bunătăți suplimentare, atunci încercați cu siguranță aceste


O rețetă excelentă pentru coronițe savuroase:

De ce vom avea nevoie:

  • 400 g pastă pufoasă
  • 100 g brânză tare
  • 100 g șuncă
  • 1 ou

Cum să procedați:

1) Tăiați foitajul în rondele de dimensiuni egale.

2) Așezați apoi șunca și brânza peste aluat. Apoi se acoperă cu un al doilea cerc.

3) Acum tăiați roata așa cum puteți vedea în imagine.

4) Apoi întoarceți pur și simplu triunghiul.

5) În cele din urmă, așezați pe o foaie de copt și periați cu ou.

6) Coaceți la 180 de grade timp de aproximativ 30 de minute. Serviți ideal cu puțin dressing.

INSTRUCȚIUNI VIDEO PENTRU CORONIȚE SĂRATE:

Să aveți un gust bun!

Leave a Response