Noutăți

Prăjitură de vară necoaptă de Pavel Berky de la Masterchef: Ingredientele principale sunt în grădina ta

Prepară un tort fără coacere delicat și delicios cu căpșuni. Inspiră-te din rețeta lui Pavel Berky de la Masterchef. Este un desert care merită un loc de cinste în cartea ta de rețete.

Deliciu de căpșuni fără coacere

Care este ingredientul principal în acest desert fantastic? Căpșunile! Iar dacă acestea provin din propria grădină, veți fi încântați și vă veți bucura de ele în același timp. La urma urmei, cele proaspăt culese sunt de departe cele mai delicioase, suculente și parfumate. Cu astfel de fructe, un tort fără coacere va fi imbatabil.

Rețeta video va fi prezentată chiar de Pavel Berky, care a împărtășit-o pe canalul său YouTube.

Sursă.

Corupție necoaptă și umplutură de cheesecake

Desigur, vara include și fructe și unele deserturi. În plus, temperaturile ridicate favorizează și deserturile necoapte. Cine vrea să stea acum în bucătărie lângă un cuptor încins? Aceste deserturi fără coacere sunt de obicei o combinație de diverse ingrediente pe care probabil le aveți deja acasă. Ele pot fi transformate în orice număr de moduri pentru a se potrivi preferințelor și apetitului tău.

Baza este crusta. Dacă vă bazați pe prăjituri din burete, cumpărați una gata făcută din magazin. Cu toate acestea, baza acestui desert este o crustă de biscuiți, pentru care trebuie să cumpărați doar două ingrediente. Biscuiți la alegere și unt.

Puteți amesteca biscuiții sau îi puteți pune într-o pungă și îi puteți bate bine cu un cilindru. În acest fel veți obține biscuiți sfărâmați fin care trebuie doar amestecați cu untul topit, iar acest amestec va fi presat pe fundul formei de tort. Concret, veți avea nevoie de 200 g de biscuiți și 90 g de unt.

Următorul strat va fi umplutura. Adesea, acesta este un amestec de brânză de vaci, smântână sau iaurt și așa mai departe. Această umplutură nu numai că trebuie să se întărească la frigider, dar, în plus, se adaugă și alte ingrediente pentru a face umplutura să reziste foarte bine, de obicei și gelatină, agar sau cremă. Această umplutură poate fi fie caș pur, fie, ca în acest caz, aromat cu fructe.

Veți avea nevoie de 100 g de zahăr și 250 g de căpșuni amestecate până obțineți un piure fin, apoi puneți-l în cuptorul cu microunde pentru a se mai încălzi puțin. Adăugați 10 felii de gelatină înmuiată în prealabil în acest piure și amestecați bine amestecul cu căpșunile pentru a combina fructele și gelatina.

Într-un al doilea bol, amestecați 750 g brânză de vaci moale, 150 g brânză de tip gervé și adăugați puțină coajă rasă de lămâie sau lime. Nu este necesar, dar puțină coajă de citrice adaugă desertului o aromă subtilă și un zâmbet.

Se amestecă conținutul ambelor boluri și se toarnă într-o formă de tort peste o formă de biscuiți bine umplută. Între timp, puneți tortul la frigider și pregătiți ultimul strat. Acest desert cu două straturi ar fi, de asemenea, un excelent deliciu de vară cu căpșuni, dar pentru a face desertul prezentabil și frumos, are nevoie de un strat final de căpșuni în gelatină.

Capac de tort cu căpșuni și jeleu

Pregătiți 250 g căpșuni întregi. Spălați-le și aranjați-le ordonat una lângă alta pe o tavă de răcire, apoi turnați gelatina peste ele.

Pentru a prepara gelatina delicioasă veți avea nevoie de o jumătate de litru de apă cu 200 g de zahăr și sucul de la două lime, ideal cu încă puțină mentă proaspătă. Aduceți toate aceste ingrediente la fierbere, îndepărtați-le de pe foc și lăsați-le la macerat pentru o vreme.

Apoi adăugați în amestec 10 felii de gelatină înmuiată în prealabil. Dacă nu reușești să amesteci totul bine, mai încălzește totul puțin. Lăsați să se răcească doar puțin și turnați amestecul peste desert, astfel încât toate căpșunile să fie cufundate în gelatină. Se lasă desertul să se răcească bine și se dă la frigider, ideal peste noapte.

Articole conexe

Surse: toprecepty.cz, pavelberky.com

Leave a Response