despre hrană

O rețetă simplă pentru o prăjitură cu cremă gustoasă – excelentă pentru cafeaua de după-amiază!

Sezonul gustărilor cu nucă este aici și dacă și tu ești un iubitor al acestor deserturi, atunci ai ajuns la locul potrivit. Astăzi vom pregăti împreună un desert din nuci cu smântână și cacao. Cine ar fi crezut că combinarea acestor ingrediente va aduce o astfel de experiență gourmet de neuitat, dar este adevărat. Ar trebui să vă ia doar câteva zeci de minute pentru a pregăti acest tort.

Sunteți ademeniți? Haideți să preparăm împreună acest desert cremos cu nuci, cacao și smântână!

De asemenea, puteți găsi mai multe rețete excelente pe pagina noastră de Facebook

Dacă sunteți în căutare de mai multă bunătate, atunci încercați-o cu siguranță pe aceasta


O rețetă delicioasă pentru un desert cu nuci:

De ce vom avea nevoie:

Aluat:

  • 6 albușuri de ou
  • 6 linguri zahăr
  • 100 g nucă de cocos
  • 100 g nuci
  • 110 g făină semi-grosieră
  • 1 pungă de patiserie

cremă:

  • 6 gălbenușuri de ou
  • 6 linguri zahăr
  • 2 linguri unt
  • frișcă
  • 2 bucăți de ciocolată de gătit

Cum să procedați:

1) Începeți prin a bate albușurile în zăpadă tare. Într-un al doilea bol, amestecați restul ingredientelor pentru aluat. La final, încorporați cu grijă albușurile în zăpadă. Amestecați bine și puneți pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Coaceți la 190 de grade timp de aproximativ 15 minute.

2) Continuați bătând smântâna până devine tare și apoi puneți-o la frigider.

3) În continuare, începeți să încălziți gălbenușurile de ou la foc mic și adăugați treptat restul ingredientelor, amestecând constant. Odată ce amestecul s-a îngroșat, îndepărtați-l de pe foc!

4) În cele din urmă, întindeți crema uniform peste aluatul cu nucă și apoi ungeți crema cu frișca. Puteți decora partea de sus cu ce vă place, nucă de cocos sau ciocolată rasă sau cacao.

Leave a Response