Noutăți

Un bărbat de 10 ani a mâncat o bucată de brânză: cum arată

În timp ce unii oameni au cerut ca aceasta să fie aruncată imediat, alții l-au asigurat că totul este în regulă.

Un bărbat a fost avertizat cu privire la consecințele grave asupra sănătății după ce s-a aflat că a păstrat o singură bucată de parmezan timp de zece ani.

Un utilizator a întrebat cum a reușit acest bărbat să păstreze brânza atât de mult timp.

„O ambalează în vid? – a întrebat el.

– O înfășoară în folie de aluminiu? L-ați congelat?

Vreau să știu cum o păstrează atât de mult timp.”

„Doar o înfășoară în folie simplă”, a răspuns el.

Dar alți utilizatori au spus că practica de a mânca parmezan vechi nu este o problemă atât de mare.

„Aveam o bucată de parmezan care era în frigider de nu știu cât timp”, a explicat un bărbat. – Probabil câțiva ani.

Era învelită într-un prosop de hârtie și în folie, nu avea mucegai, mirosea bine, dar era atât de tare încât era imposibil de ras.

În cele din urmă, am pus-o în bulion pentru a o condimenta și apoi am aruncat-o.”

O altă persoană a adăugat: „Acest tip de brânză se păstrează ușor timp de mulți ani.

Este maturată (de exemplu, fără refrigerare, în interior) timp de cel puțin un an înainte de a fi vândută.

Apoi este depozitat timp de mulți ani.

10 este un pic cam mult, dar îl puteți mânca.

Sunt doar surprins că nu a fost mâncat încă.”

Între timp, un expert în brânzeturi a declarat: „De obicei, negrul este singura culoare de mucegai nedorită pentru brânză, orice altceva este de obicei în regulă.

Deci, în acest caz aș spune nu, deși mucegaiul poate fi tăiat și restul poate fi consumat.”

Leave a Response