Radeți cartofii și pregătiți aceste chifteluțe crocante
Dacă sunteți în căutare de inspirație nouă și gustoasă pentru o cină ușoară, crocantă și mai ales rapidă, atunci ați ajuns la locul potrivit! Astăzi vom pregăti ceva cu adevărat special. Este vorba despre chifteluțe crocante din cartofi rapide și gustoase! Sunt delicioase, crocante și irezistibil de gustoase. Așa că nu ezitați și începeți să le preparați!
Chifteluțe crocante din cartofi
De ce vom avea nevoie:
Ingrediente:
- 3 cartofi
- 2 ouă
- 4 linguri de fulgi de ovăz
- 100 g brânză
- piper negru măcinat – după gust
- sare – după gust
- ulei – pentru prăjit
Dressing:
- 1 cană iaurt alb
- mărar proaspăt – după gust
- sare – după gust
- piper negru măcinat – după gust
Cum să procedați:
1. Radeți-le pe o răzătoare mare și mică, apoi turnați apă peste ele și lăsați-le să se odihnească timp de 10 minute.
2. După 10 minute, clătiți cartofii, scurgeți-i printr-o sită și transferați-i într-un bol, apoi spargeți un ou, adăugați fulgii de ovăz, brânza rasă și asezonați cu piper negru măcinat și sare – amestecați bine
3. Folosiți o lingură pentru a forma chiftele într-o tigaie cu ulei încins – prăjiți-le la foc mic până devin aurii și crocante.
4. După prăjire, transferați-le pe o farfurie și serviți-le cu un dressing de iaurt alb cu mărar proaspăt și cel mai important cu dragoste și mult gust!
Prieteni vă dorim un bun gust crocant!