despre hrană

Pregătiți o ruladă delicioasă cu miere

Dacă sunteți în căutarea unei alternative sănătoase și gustoase la deserturile tradiționale, atunci o delicioasă ruladă cu miere este rețeta potrivită pentru dumneavoastră!. Acest delicios deliciu vă va încânta nu numai cu crema sa proaspătă și dulce, ci și cu gustul său deosebit. Nu ratați ocazia de a vă bucura de combinația perfectă dintre aluatul delicat cu miere și crema delicioasă care se topește în gură și pe limbă!

Ruladă delicioasă cu miere

De ce vom avea nevoie:

Aluat:

  • 4 ouă
  • un vârf de cuțit de sare
  • 120 g zahăr
  • 100 g miere
  • 60 g unt topit
  • 200 g făină
  • 1 linguriță de bicarbonat de sodiu

Crema:

  • 200 g unt înmuiat
  • 150 g zahăr pudră
  • 150 g brânză de vaci moale
  • vanilie și miere – după gust

Pentru impregnare:

  • suc de lămâie cu zahăr și apă

Cum să procedați:

1. Aluatul.

2. Tapetați o tavă cu hârtie de copt și turnați aluatul pe ea, aplatizați-l și coaceți-l în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute la 180 °C.

3. După ce s-a copt, tăiați marginile aluatului și tăiați aluatul în două.

4. Crema: Puneți untul înmuiat într-un castron – bateți până devine spumă, apoi adăugați zahărul pudră – bateți, adăugați moale , vanilie și adăugați miere după gust – bateți și crema este gata!

5. Pentru impregnare: se face un sirop din suc de lămâie, zahăr după gust și apă.

6. Impregnați prima parte de aluat și acoperiți-o cu crema preparată, apoi acoperiți cu a doua parte de aluat, pe care o impregnați de asemenea și o acoperiți din nou cu cremă, iar la final rulați în formă de sul.

7. În continuare, turnați crema pe rulou și presărați miezul de pe marginile aluatului, acoperiți cu folie alimentară și dați la frigider pentru câteva ore.

8. Serviți-o cu dragoste și mult gust.

Prieteni, vă dorim un gust bun!

Leave a Response