despre hrană

Felii de porc în muștar cu găluște de cartofi

Căutați un , care să vă ducă cina la nivelul următor? Am ceva special pentru tine – felii de porc în muștar. Această rețetă vă permite să explorați o nouă profunzime a gustului atunci când muștarul dulce și picant se combină cu carnea în ceva irezistibil de delicios. Așa că să nu așteptăm nimic și să începem!

Rețetă pentru felii de porc în muștar:

De ce vom avea nevoie:

  • Felii de porc (pot fi din picior, cotlete, umeri)
  • Făină netedă
  • Muștar gras
  • Ulei
  • Ceapa
  • Sare, piper
  • Bulion de porc (sau apă)

Încercați și –


Cum să procedați:

1) Pregătirea cărnii: Tăiați carnea în felii și tăiați-le astfel încât să nu se curbeze la prăjire. Piperați, sărați și tapetați-le cu făină simplă. Apoi ungeți-le cu muștar gras.

2) Pe bază de ceapă: Prăjiți ceapa în ulei până se înnegrește. Proporția de ceapă trebuie să fie similară cu cantitatea de carne.

3) Prăjirea cărnii: Puneți feliile de carne în tigaie cu ceapa și prăjiți-le pe ambele părți pentru a „trage” carnea.

4) Braising și muștar: Acoperiți cu un capac și lăsați carnea să fiarbă timp de aproximativ 5 minute. Apoi adăugați două linguri de muștar și mai sotați câteva minute.

5) Bulion: Turnați bulionul de porc, sau apă dacă nu aveți bulion. Ar trebui să adăugați doar suficient lichid pentru a submersa carnea.

6) Îngroșarea și servirea: Lăsați carnea să se gătească până când este fragedă. Apoi scoateți-o pe o farfurie și îngroșați sosul cu roux de casă.

Și voila! Ai terminat feliile de porc pe muștar care vor fi perfecte pentru cină și ospitalitate. Bucurați-vă din plin de prânzul sau cina dumneavoastră!

Poftă bună!

Leave a Response