despre hrană

Rețetă pentru gât de porc pe ceapă și varză

Căutați o rețetă grozavă și delicioasă pe delicatese cu care să răsfățați familia în acest weekend? Vă vom prezenta pas cu pas o rețetă excelentă de ceafă de porc pe ceapă și varză. Nu aștepta nimic și grăbește-te cu pregătirile până nu este prea târziu, orice bucătar și bucătăreasă începătoare o poate face! Familia ta și tu veți iubi această rețetă și o veți face mai des!

Gât de porc delicat cu ceapă și varză

De ce vom avea nevoie:

Ingrediente:

Amestec:

  • 3-4 cepe
  • 1 lingură de sare
  • 1 linguriță piper negru măcinat
  • 1 linguriță oregano
  • 3 lingurițe piper roșu măcinat
  • 2-3 linguri oțet
  • 1 linguriță muștar

Altele:

  • 3 kg de varză
  • 2 cepe
  • 2 lingurițe de sare
  • 1 linguriță piper negru măcinat
  • 2 lingurițe piper roșu măcinat
  • 1 linguriță busuioc
  • 1 linguriță coriandru
  • 7 linguri de ulei vegetal
  • 2 roșii
  • 200 g brânză mozzarella

Cum să procedați:

1. Tăiați carnea de porc în felii groase.

2. Se pune ceapa tocată mărunt într-un bol și se condimentează cu sare, piper negru măcinat, oregano și piper roșu măcinat, apoi se adaugă muștarul – se amestecă bine și se aplică amestecul pe feliile de porc din bol – se amestecă bine și se lasă la frigider timp de 1 oră.

3. Întindeți varza albă tocată pe foaia de copt, presărați ceapa tocată mărunt și asezonați cu sare, piper negru măcinat, piper roșu măcinat, busuioc, coriandru și stropiți cu ulei de măsline – amestecați bine cu mâinile.

4. Scoateți apoi din frigider carnea marinată în amestec, așezați-o peste ceapă și acoperiți cu folie.

5. Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 50 de minute la 200 °C.

6. Când timpul de coacere a expirat, scoateți tava din cuptor, aranjați rondelele de roșii și presărați roșiile cu mozzarella rasă.

7. Coaceți pentru încă 10 minute la 200 °C.

8. După coacere, serviți cu dragoste, mult gust și grație.

Prieteni, vă dorim un gust bun!

VIDEO GHID:

Leave a Response