Noutăți

Patru feluri de mâncare dintr-un singur pui: Economisiți bani incredibili și bucurați-vă în continuare

Sunt sigur că toată lumea are momente în care vrea să economisească cât mai mult. Puteți economisi bani în bucătărie cu aceste 4 rețete diferite dintr-un singur pui. Vezi ce fel de bastoane poți crea cu el.

Vara se apropie și vrei să economisești cât mai mulți bani pentru o vacanță sau o altă activitate. Pe scurt, banii nu cresc în copaci și uneori trebuie doar să economisești ceva pentru zile negre. În ceea ce privește bucătăria, puteți avea 4 mese principale dintr-un singur pui. Toate sunt absolut delicioase și, de asemenea, economisiți incredibil.

Pentru un videoclip despre cum să faci multe mese cu doar 1 pui, accesează canalul YouTube Pro Home Cooks:

Sursă.

4 feluri de mâncare, 1 pui

Dacă doriți cu adevărat să vă ușurați portofelul, dar și să mâncați din plin, cumpărarea unui pui întreg este absolut opțiunea ideală. Un pui întreg este prea mare pentru 1-2 persoane. Dar cumpărarea doar a anumitor părți va deveni din nou costisitoare. De aceea, cea mai bună metodă este să cumpărați 1 pui întreg și apoi să-l tăiați. În acest fel veți avea 4 părți sau 4 mese diferite.

Deci, mai întâi, împărțiți puiul în aceste părți. Mai întâi, separați coapsele și aripile, apoi tăiați cu grijă pieptul. Dacă vedeți vreun exces de grăsime sau piele, nu-l aruncați.

Dacă doriți să economisiți bani, atunci este important să știți cum să folosiți și aceste părți, astfel încât nimic să nu se irosească. Decideți ce parte doriți să preparați. Restul trebuie să fie pus imediat în congelator.

Cum să procesați bucăți de pui

Aici aveți mână liberă și puteți începe să gătiți. În mod ideal, doriți să pregătiți partea de pui cu ingrediente pe care le aveți acasă. Întotdeauna există legume în frigider și cartofi în cămară. Puteți folosi aripile, gâtul și scheletul pentru a face un bulion de pui consistent și gros.

În ceea ce privește „resturile”, și acestea sunt foarte ușor de gestionat. Aruncarea grăsimii și a pielii ar fi o risipă pe care nu ne-o putem permite. Puteți folosi aceste părți pentru a topi grăsimea de pui și biscuiții. Acestea pot fi consumate întinse pe pâine sau folosite pentru prăjirea viitoare.

Articole conexe

Surse: www.apetitonline.cz, www.kucharkaprodceru.cz

Leave a Response