despre hrană

Cotlete de pui cu o crustă crocantă și mărunțită!

Rețeta de astăzi pentru delicioasele cotlete de pui „mărunțite”, am împrumutat-o în grupul nostru de Facebook de la cititoarea noastră Sabina Dagmar Vítovcová, îi mulțumim. Puteți, de asemenea, să ne împărtășiți rețeta dvs. preferată în acest grup. Trebuie doar să adăugați o fotografie frumoasă cu ingredientele și procedura. Vom include această rețetă în grupul nostru . De asemenea, puteți împărtăși cu noi și cu ceilalți cititori ai acestui grup ce aveți la prânz astăzi sau ce fel de tratație pregătiți pentru o petrecere aniversară.

Dar acum să revenim la rețeta de astăzi. Prepararea acestor schnitzels este foarte simplă. Avantajul este că nu este nevoie de clasica împachetare triplă. Îți păstrează bucătăria frumoasă și curată. Salivați deja? Haideți să preparăm împreună aceste delicioase cotlete de pui.

Dacă și tu ai rețeta ta preferată și vrei să o împărtășești cu noi, atunci vizitează neapărat grupul nostru de Facebook

Dacă sunteți în căutarea unor bunătăți suplimentare, atunci încercați cu siguranță aceste


O rețetă excelentă pentru un delicios cobbler cu afine:

De ce vom avea nevoie:

  • 4 bucăți de carne (putem folosi orice carne, aici am folosit pui)
  • sare, piper
  • 3 ouă
  • 4 căței de usturoi
  • 4 linguri de făină simplă
  • cană de smântână (200 g)

Cum să procedați:

1) Începeți prin a spăla și a tăia carnea în tăiței de aproximativ 4 cm lungime. Puneți tăițeii într-un castron și începeți să adăugați treptat toate ingredientele rămase (usturoiul pisat). Amestecați totul bine.

2) Acum pregătiți tigaia. Prăjiți tăiețeii până devin aurii pe ambele părți într-un strat mai mare de ulei. Am terminat! Serviți cu piure de cartofi și legume.

Leave a Response