despre hrană

Dovlecei copți cu legume cu roșii și brânză, serviți cu un dressing ușor

Bine ați venit în lumea delicioaselor delicatese din legume! Dacă vă plac dovleceii, morcovii, ceapa și ardeii colorați, avem o rețetă excelentă de relish de dovlecei la cuptor cu roșii și brânză, servit cu un dressing blând. Rezultatul delicatesei vă va uimi și nu este doar nutritiv, ci și delicios.

Pregătiți-vă pentru armonia de arome și crocantură pe care acest fel de mâncare vi le va oferi. Serviți, de asemenea, cu un dressing blând delicios, care oferă acestui fel de mâncare un gust extraordinar, care este dincolo de cuvinte! Pregătiți-vă pentru o aventură în lumea legumelor sănătoase și delicioase!

De asemenea, vizitați grupul nostru de Facebook , unde veți găsi în fiecare zi sfaturi culinare savuroase excelente.


Ruladă de dovlecei la cuptor cu roșii și brânză servită cu un dressing ușor

De ce vom avea nevoie:

Amestec de ouă:

  • 2 ouă
  • paprika roșie afumată – după gust
  • amestec de ierburi uscate – după gust
  • sare – după gust
  • 50 ml lapte
  • 3 linguri făină
  • mărar proaspăt – după gust

Amestec de legume:

  • 1 dovlecel + sare
  • 1 ceapă
  • 30 ml ulei de măsline
  • 1 morcov
  • 1 ardei roșu
  • 1 ardei verde
  • sare – după gust
  • paprika roșie afumată – după gust
  • piper negru măcinat – după gust

Altele:

  • 150-200 g roșii cherry
  • 100-150 g brânză mozzarella rasă

Dressing:

  • 1 cană maioneză sau iaurt alb grecesc
  • 1-2 căței de usturoi zdrobiți
  • paprika roșie afumată – după gust
  • pătrunjel proaspăt tocat și coriandru – după gust

Cum să procedați:

1. Amestec de ouă: Spargeți ouăle într-un castron și bateți-le cu un tel și asezonați-le cu piper roșu afumat, amestec de ierburi uscate și sare. Apoi, turnați laptele, presărați făina și la final adăugați mărarul proaspăt tocat – amestecați bine.

2. Mai întâi, puneți dovleceii tăiați în fâșii într-un bol, presărați cu sare și lăsați să se odihnească câteva minute.

3. Amestec de legume: Se adaugă ceapa tocată într-o tigaie cu ulei de măsline încins și se prăjește la foc mediu. Adăugați apoi morcovii tocați, ardeii roșii și verzi și, la final, adăugați dovleceii stoarși și scurși de excesul de suc – amestecați și continuați să prăjiți. Se condimentează cu sare, paprika roșie afumată și piper negru măcinat.

4. În continuare, se întinde amestecul de legume prăjite într-un vas de copt și se acoperă cu amestecul de ouă și mărar preparat.

5. Așezați deasupra roșiile cherry tăiate în două și presărați cu brânză mozzarella rasă.

6. Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute la 180 °C până devin aurii și crocante.

7. Dressing: Puneți maioneza sau iaurtul alb grecesc într-un bol pentru dressing și adăugați usturoiul zdrobit. Se condimentează cu paprika afumată și se adaugă pătrunjel proaspăt tocat și mărar – se amestecă bine.

8. Serviți sosul de dovlecei copți cu legume acoperit cu amestecul de ouă cu roșii și brânză cu un dressing ușor și, cel mai important, cu dragoste și multă savoare.

Prieteni, vă dorim să aveți un gust bun!

Dacă și tu ai o rețetă preferată, asigură-te că o postezi în grupul nostru de pe Facebook și vizitează grupul unde vei găsi zilnic o mulțime de rețete minunate.


Leave a Response