despre hrană

Încercați acești cartofi rustici pentru cei ocupați, pe care îi puteți pregăti în câteva minute

Pas cu pas vă prezentăm o rețetă excelentă de cartofi rustici pentru cei ocupați. Pregătirea acestui minunat fel de mâncare vă va lua doar câteva minute și va avea ca rezultat un prânz sănătos delicios, care vă va umple garantat cu gustul său incredibil de crocant. Nu așteptați nimic și începeți pregătirea înainte de a fi prea târziu, orice bucătar și bucătar începător o poate face!

Cartofi țărănești pentru cei ocupați

De ce vom avea nevoie:

Ingrediente:

  • 10 cartofi
  • 2-3 linguri de ulei pentru prăjit
  • 450 g bacon
  • sare – după gust
  • 2 cepe roșii
  • 6 căței de usturoi
  • piper negru măcinat, piper roșu măcinat – după gust

Altele:

  • pătrunjel proaspăt tocat – pentru decorare și presărare
  • smântână

Cum procedăm:

1. Spălați cartofii și fierbeți-i pe aragaz într-o oală cu apă timp de 20-25 de minute, apoi scurgeți-i, curățați-i de coajă și apoi tăiați-i în bucăți de mărime medie.

2. Tăiați baconul în bucăți mici – prăjiți-le în puțin ulei la foc mediu până se rumenesc.

3. Se condimentează apoi cu sare și se adaugă ceapa roșie tocată mărunt – se amestecă și apoi se adaugă usturoiul tăiat în două – se amestecă din nou.

4. Puneți cartofii tăiați într-un vas de copt, presărați cu sare, piper negru măcinat și piper roșu măcinat – amestecați ușor, fără a-i zdrobi prea mult.

5. Apoi adăugați baconul prăjit și ceapa roșie – amestecați ușor.

6. Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40-45 de minute la 190°C, sau până când se rumenește după gustul dvs.

7. Odată coapte, serviți-le cu pătrunjel proaspăt tocat și smântână și, cel mai important, cu dragoste și multă savoare.

Prieteni vă dorim să aveți parte de un gust bun!

Leave a Response