despre hrană

Lacrimile unui înger – un desert uimitor și delicios cu preparare ușoară

În articolul de astăzi vă prezentăm o rețetă excelentă de lacrimi de înger. Așadar, puteți prepara această rețetă dacă aveți poftă de un dulce și vreți să vă bucurați de bucuria coacerii și a mâncării bune.

De ce vom avea nevoie:

Pentru aluat:

  • 300 g făină semi-grosieră
  • 1 ou
  • 150 g unt
  • 100 g zahăr (puteți folosi stevia sau alt îndulcitor)
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri de lapte

Pentru umplutură:

  • 2 cașcavaluri
  • 1 iaurt alb mare
  • 3dcl lapte
  • 1 pudră de cremă de vanilie
  • 3 gălbenușuri de ou
  • 1dcl ulei
  • 100g zahăr (din nou, puteți folosi stevia sau alt îndulcitor)

Cum să procedați:

1) Mai întâi, pregătiți toate ingredientele și lăsați-le la aproximativ temperatura camerei.

2) Într-un bol, amestecați făina cu praful de copt și zahărul (sau stevia).

3) Adăugați ouăle și untul tăiat și frământați aluatul cu mâinile până când se formează o masă netedă, moale.

4) Dacă aluatul pare uscat, adăugați 2 linguri de lapte și continuați să frământați până se formează o masă netedă și fermă.

5) Întindeți aluatul pe o foaie de copt cu hârtie de copt.

6) Amestecați cașcavalul cu iaurtul, laptele și pudra de cremă într-un blender.

7) Într-un alt bol, amestecați gălbenușurile de ou cu uleiul și zahărul (sau stevia) și turnați în mixer.

8) Amestecați totul bine până când se formează o umplutură omogenă și cremoasă.

9) Se toarnă umplutura peste aluatul pregătit și se coace timp de aproximativ 30 de minute la 180 de grade, în funcție de cuptor.

10) În timp ce tortul se coace, pregătiți albușul în zăpadă – bateți albușurile cu 3 linguri de zahăr și amestecați până se întăresc.

11) După 30 de minute de coacere, scoateți plăcinta din cuptor și întindeți deasupra zăpada de albuș de ou. Întoarceți la cuptor și coaceți până când zăpada este aurie la suprafață.

Vă dorim să aveți un gust bun!

Leave a Response