despre hrană

Nu ați mâncat niciodată chifteluțe de pui mai bune: o rețetă excelentă pentru prânz

Puiul este un ingredient foarte popular în multe bucătării. Surprindeți-vă clienții cu o nouă rețetă de chifteluțe delicioase de pui. Prepararea acestei mari delicatese savuroase va dura doar câteva minute și o cină simplă va fi pe masă! De asemenea, acoperiți-le cu dressingul preferat care vă place. Sunt crocante și bombastice!

Chifteluțe de pui delicioase

De ce vom avea nevoie:

Ingrediente:

  • 1 kg
  • 4 ouă
  • 1 legătură de pătrunjel proaspăt
  • 200 g brânză rasă
  • 100 g maioneză
  • 180 g făină
  • 1 lingură de usturoi granulat
  • 1 linguriță de oregano uscat
  • sare, piper negru – după gust
  • 100 ml ulei vegetal – pentru prăjit

Cum procedăm:

1. Spălați, curățați și tăiați pieptul de pui în cuburi mici.

2. Apoi transferați-le într-un castron mare, adăugați oul bătut, o legătură de pătrunjel proaspăt tocat – amestecați până când ingredientele sunt combinate.

3. Adăugați apoi brânza rasă și maioneza – amestecați bine, apoi adăugați făina, usturoiul granulat, oregano uscat, sare și piper măcinat – amestecați bine până se combină bine, apoi acoperiți cu folie alimentară și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.

4. Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie și folosiți o lingură pentru a forma chiftelele – prăjiți timp de 5-7 minute pe fiecare parte la foc mediu.

5. După ce s-au prăjit, scoateți-le pe un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei.

6. Serviți-le cu dressingul preferat care vă place și cel mai important cu dragoste și multă savoare.

Prieteni vă dorim să aveți un gust bun!

Dacă sunteți un bucătar pasionat și aveți o rețetă preferată, nu ezitați să o distribuiți în grupul nostru de Facebook și să inspirați alți cititori.

Leave a Response