despre hrană

Piept de pui în marinată cu muștar cu un gust absolut divin

Există o multitudine de marinate. Fiecare dintre noi are una preferată. Dar uneori se întâmplă ca, indiferent cât de mult marinăm, toată suculența și delicatețea cărnii să dispară. Astăzi vă vom arăta piepturi de pui într-o marinată cu muștar care au un gust absolut divin. Muștarul nu asigură doar un gust neobișnuit și minunat, ci și suculența maximă a cărnii. Întreaga dvs. familie se va linge pe degete mult după prânz.


Piept de pui în marinată cu muștar:

De ce vom avea nevoie:

  • 2 piepturi mari de pui
  • 1 lingură de muștar
  • 4 linguri făină simplă
  • 2 ouă
  • 4 linguri de lapte
  • 5 linguri pesmet
  • sare
  • Paprika
  • Ulei pentru prăjit

Cum să procedați:

  1. Se taie carnea în felii și se lasă să se înmoaie.
  2. Se unge o parte a cărnii (sau ambele, în funcție de gust) cu muștar.
  3. Se condimentează cealaltă parte cu sare și piper. Se bat ouăle cu laptele.
  4. Acum înfășurați carnea. Mai întâi în făină, apoi în ou și în final în pesmet.
  5. Încălziți uleiul într-o tigaie și prăjiți carnea pe ambele părți.

Vă vor plăcea acestea în marinată cu muștar.

Împărtășiți această rețetă, prietenii dvs. o vor adora.

Leave a Response