despre hrană

Prăjitură stratificată necoaptă cu cremă delicioasă și gust uimitor

Pregătiți acest tort stratificat neobișnuit cu cremă delicioasă și gust uimitor. În plus, nu veți avea nevoie de cuptor pentru a-l prepara. Aluatul constă dintr-un miez care formează un strat delicios de delicat. Pregătiți acest tort cât mai curând posibil, cu siguranță nu veți regreta.


De ce vom avea nevoie:

  • 250 g de făină simplă
  • 150 g unt
  • 80 g zahăr pudră

Pentru cremă:

  • 500 ml de smântână
  • 2 ouă
  • 150 g zahăr pudră
  • 2 linguri făină
  • puțină esență de vanilie
  • 70 g unt

Cum să procedați:

1) Puneți zahărul, făina și untul moale ras într-un bol. Faceți un miez și apoi turnați-l într-o tigaie uscată și prăjiți-l, amestecând constant, până devine auriu.

2) Într-un bol, bateți ouăle și zahărul cu un tel, adăugați 2 linguri de făină, turnați frișca și vanilia. Bateți până se omogenizează, turnați în cratiță și gătiți, amestecând constant, până se formează o cremă groasă. Apoi, se bat 70 g de unt până devine spumos și se adaugă încet crema fiartă.

3) Luați o formă de tort cu diametrul de 18 cm, acoperiți-o cu folie alimentară și începeți să stratificați tortul. Întindeți un strat de crumble pe fund, apoi stratificați crema uniform deasupra.

4) Faceți 3 – 4 straturi în acest fel – ultimul strat trebuie să fie de crumble – și dați la frigider timp de 6 – 7 ore.

5) După acest timp, pliați în sus partea laterală a formei de tort, presărați cu zahăr pudră, nucă de cocos sau ciocolată albă, tăiați și serviți.

Vă dorim să aveți un gust bun!

Împărtășește această rețetă fantastică de desert cu prietenii tăi! Sunt sigură că și ei se vor bucura de ea! De asemenea, puteți vizualiza rețeta pe .

Sursa rețetei:

Leave a Response