despre hrană

Pregătiți schnitzels țigănești delicioase – rețeta perfectă pentru prânz

Schnitzels țigănești sunt o specialitate tradițională plină de savoare și crocantă. Acest fel de mâncare se caracterizează prin picantul său distinctiv și prin crusta crocantă, care învelesc carnea suculentă și fragedă. Dacă aveți poftă de o combinație irezistibilă de condimente și carne delicioasă, atunci șnițelul țigănesc este exact ceea ce căutați.

De ce vom avea nevoie:

  • 400 g de pui (tăiat în tăiței)
  • 4 ouă
  • 3-4 cepe medii (tăiate în două)
  • 4 linguri de făină de cartofi
  • 1 linguriță de sare
  • 1 linguriță de piper
  • 1 linguriță de boia de ardei măcinată
  • 0.5 linguriță pudră de curry
  • 1 lingură de sos de soia
  • ulei pentru prăjit

Atașament:

  • cartofi noi
  • unt
  • Arpagic
  • legume proaspete

Cum vom proceda:

1) Într-un bol se amestecă , ouăle, ceapa tocată, făina de cartofi, sarea, piperul, piperul măcinat, pudra de curry și sosul de soia. Amestecați bine pentru a combina toate ingredientele.

2) Între timp, lăsați-i pe cei noi să fiarbă în apă cu sare până se înmoaie. Apoi scurgeți-i și frecați-i cu unt. Adăugați arpagic proaspăt și amestecați.

3) Adăugați ulei într-o tigaie de teflon încinsă și puneți cu lingura lingurile din amestecul de pui pregătit. Întindeți-le în cotlete mici și prăjiți-le aurii pe ambele părți.

4) Puteți servi cotletele de țigani gata preparate cu cartofi noi cu unt și legume proaspete ca garnitură. Presărați cu mai multă arpagic proaspăt pentru un plus de experiență gustativă.

Leave a Response