despre hrană

Rețetă pentru melci delicioși cu semințe de mac drojdie: sfat de cafea!

Dacă sunteți unul dintre iubitorii pasionați de deserturi cu semințe de mac, atunci ați ajuns la locul potrivit! Astăzi vom pregăti împreună delicioasele melci din aluat cu semințe de mac. Deserturile cu semințe de mac sunt cunoscute mai ales în Europa, mulți străini nu le-au întâlnit în alte părți și habar nu au că acest ingredient minunat poate fi folosit în timpul coacerii. Și totuși este o astfel de delicatesă.

Prepararea acestui preparat delicios este foarte ușoară, datorită rețetei simple de cană. Combinația de semințe de mac și aluat grozav are ca rezultat un desert fantastic și captivant pe care întreaga familie îl va iubi imediat.

Salivați deja? Haideți să facem împreună melci delicioși cu semințe de mac!

De asemenea, puteți găsi mai multe rețete minunate pe pagina noastră de Facebook

Dacă sunteți în căutare de mai multă bunătate, atunci încercați-o cu siguranță pe aceasta


O rețetă delicioasă pentru melci din aluat de drojdie cu semințe de mac:

De ce vom avea nevoie:

Aluat:

  • 1 cană de lapte
  • 2 ouă
  • o jumătate de cană de zahăr
  • 100 g unt
  • 3 căni de făină semi-grosieră
  • 30 g drojdie proaspătă
  • 1 gălbenuș de ou

umplere:

  • 1 cană semințe de mac
  • 1,5 cană de zahăr
  • 1 linguriță de coajă de lămâie
  • 1 linguriță esență de vanilie
  • 50 g unt topit

Cum să procedați:

1) Începeți prin a măcina drojdia într-o cantitate mică de lapte călduț și lăsați-o să crească. Într-un al doilea bol, amestecați făina, ouăle, zahărul și untul înmuiat. Amestecați, adăugați drojdia și laptele. Amestecați din nou și lucrați până obțineți un aluat frumos neted. Se acoperă și se lasă să se odihnească timp de 40 de minute.

2) Între timp, continuați cu umplutura. Se amestecă semințele de mac, zahărul, coaja rasă și, de asemenea, vanilia. Amestecați din nou.

3) Întindeți aluatul pe o suprafață tapetată cu făină și ungeți-l cu unt. Apoi întindeți uniform umplutura noastră cu semințe de mac peste el. Se rulează strâns și se taie în melci individuali de un deget sau două grosime.

4) Așezați melcii pe o foaie de copt pe care ați căptușit-o cu hârtie de copt și ungeți cu gălbenuș de ou bătut. Coaceți la 180 de grade timp de aproximativ 20 de minute.

Leave a Response