despre hrană

Rețetă pentru rulouri de casă care sunt mai bune decât cele de la brutărie – recomandat

Și ție îți plac rulourile de casă? În articolul de astăzi, ne vom uita la rulourile făcute în casă care sunt mai bune decât cele de la brutărie. Nu așteptați nimic și grăbiți-vă cu preparatele înainte de a fi prea târziu, orice bucătar și bucătar începător poate face acest lucru!


Rețetă pentru rulouri făcute în casă care sunt mai bune decât cele de la brutărie:

De ce vom avea nevoie:

  • 750 g făină de grâu
  • 15 g zahăr
  • 525 ml lapte cald
  • 10 g de drojdie uscată sau 30 g de drojdie proaspătă
  • 10 g de sare
  • Ulei de acoperire

Cum se procedează:

1) Puneți făina într-un castron mare și amestecați celelalte ingrediente (cu excepția uleiului). Se amestecă rapid pentru a combina ingredientele și a forma un aluat omogen.

2) Acoperiți cu un prosop de bucătărie și lăsați să stea timp de 15 minute. După ce a trecut timpul, amestecați din nou aluatul. Frământați timp de cel puțin 5 minute (cu cât frământați mai mult, cu atât chiflele vor fi mai moi).

3) Se acoperă cu un prosop de bucătărie și se lasă să crească timp de o jumătate de oră. Când au crescut, se scot din castron și se împart în 14 părți egale. Se modelează în bile (așa cum se arată în videoclip). Acoperiți-le cu o folie de plastic și lăsați aluatul să se odihnească încă 15 minute.

4) Rulați bilele în dreptunghiuri și înfășurați-le în rulouri (așa cum se arată în video). Când toate rulourile sunt gata, ungeți-le cu ulei și așezați-le într-o tavă de copt căptușită în prealabil cu hârtie de copt. Lăsați-le să se odihnească din nou timp de 30 de minute și apoi coaceți-le în cuptorul preîncălzit la 200 de grade.

INSTRUCȚIUNI VIDEO PENTRU RULOURI FĂCUTE ÎN CASĂ:

Leave a Response