despre hrană

Rulouri de carne cu murături și brânză – O alternativă bună la fripturi!

Carnea de porc este un ingredient foarte popular în multe bucătării. Surprindeți-vă clienții cu o nouă rețetă cu ingredientele dvs. preferate. Aceste rulouri de carne cu murături și brânză vă vor lua doar câteva minute pentru a pregăti un prânz complet și delicios.

De asemenea, vizitați grupul nostru de pe Facebook , unde veți găsi zilnic sfaturi excelente despre mâncăruri sărate.


Rulouri de carne cu murături și brânză

De ce vom avea nevoie:

  • 700-800 g de carne (noi am folosit curry de porc)
  • 2-3 castraveți murați
  • sare, piper negru măcinat – după gust
  • 2 lingurițe de condimente pentru carne
  • 100 g brânză
  • 2 linguri de ulei

Cum se procedează:

1. Spălați și uscați carnea cu prosoape de hârtie. Se taie în felii de aproximativ 1 cm grosime.

2. Tăiați carnea cu un ciocan de carne – pe ambele părți.

3. Apoi se condimentează carnea cu sare, piper negru măcinat și condimente pentru carne. Se așază pe o farfurie și se acoperă cu folie alimentară. Se lasă la marinat cel puțin 30-40 de minute.

4. Tăiați castraveții marinați pe lungime în sferturi. Dacă sunt mari, tăiați-i în mai multe fâșii lungi.

5. Așezați o fâșie de castravete pe una dintre marginile mai scurte ale fiecărei bucăți de carne și apoi rulați-o într-un rulou compact, pornind de la acea margine.

6. Așezați rulourile pe o foaie de copt unsă cu ulei. Ungeți-le cu ulei.

7. Coaceți-le timp de 40 de minute într-un cuptor preîncălzit la 180 °C.

8. Se presară apoi cu brânză rasă și se coace încă 5-7 minute.

9. Se transferă rulourile pe o farfurie și se stropesc cu sucurile eliberate în timpul coacerii. Dacă se dorește, se presară cu mărar tocat.

10. Serviți rulourile cu carne cu mare plăcere!

Poftă bună!

Dacă aveți și dumneavoastră o rețetă preferată, nu uitați să ne spuneți despre ea în grupul nostru de pe Facebook și, de asemenea, vizitați grupul , unde veți găsi în fiecare zi o mulțime de rețete minunate.


Leave a Response