despre hrană

Trucul de a pregăti o cotlet de porc moale – Cina în cuptor, gata în 30 de minute

Nu știi ce să gătești pentru prânz și nu vrei să petreci prea mult timp în bucătărie? Uită-te la trucul de preparare a unei cotlete de porc moi – Cină la cuptor, gata în 30 de minute. Este nevoie de doar câteva minute pentru a pregăti felul de mâncare și veți avea un prânz sau o cină delicioasă și plină.

Trucul pentru a prepara o cotlet de porc moale:

De ce vom avea nevoie:

  • ulei – 20 ml
  • cartofi – 300 g
  • ketchup – 50 g
  • maioneză – 50 g
  • cremă dulce de gătit – 50 g
  • cotlet de porc – 500 g
  • ciuperci – 250 g
  • ceapă – 1 buc
  • brânză tare – 200 g
  • bacon – 100 g

Cum procedăm:

1. Tăiați-le pe cele decojite în rondele. Puneți-le una lângă alta într-un bol uns cu ulei. Bolul este de 24×28 cm. Prepari ketchup-ul pe care îl pui în castron, pe care îl amesteci cu smântâna dulce de gătit. La final, adaugi maioneza. Amestecați cu o lingură. Veți obține un amestec.

2. Întindeți amestecul uniform peste cartofii din castron.

3. Tăiați carnea de porc în felii mai groase și așezați-le peste cartofii cu amestec. Se condimentează cu sare și piper.

4. Adăugați ciupercile tăiate în jumătate. Răspândiți-le uniform și turnați amestecul peste ele. Adăugați ceapa tocată, brânza rasă și baconul.

5. Coaceți timp de 30 de minute la 180 °C.

6. După coacere, scoateți din cuptor, tăiați în cuburi mai mari și serviți cu dragoste și gust.

7. Poftă bună!

VIDEO GUIDE:

Citește și:

Leave a Response