Sfaturi pentru casă

Trucurile bucătarilor pentru a elimina sărarea din mâncare

Nimic nu este mai nefericit decât să gătești și să exagerezi cu cantitatea de sare în preparatele tale delicioase, de aceea, vom împărtăși cu tine trucurile bucătarilor pentru a scoate sarea din mâncare.

Sarea este unul dintre ingredientele esențiale în bucătărie, deoarece este responsabilă pentru potențarea aromelor preparatelor; cu toate acestea, este important să știm cum să o folosim.

Mulți oameni spun că este mai bine să lipsească sarea din mâncare decât să fie prea multă, deoarece, în acest al doilea caz, mâncarea va fi complet distrusă și necomestibilă.

Cu toate acestea, realitatea este că există o cale de întoarcere atunci când un fel de mâncare este prea sărat, deoarece una dintre marile calități ale gătitului este că există multe lucruri care pot fi folosite pentru a remedia această problemă.

Trucuri pentru a elimina sărarea din mâncare

Este și cazul acestor trucuri ale bucătarilor pentru a elimina sărarea din mâncare. și pe care vi le vom dezvălui mai jos:

1. Primul este cartoful. Nu trebuie decât să îl decojești, să îl tai în bucăți și să îl pui în oală sau în tigaie. Lasă-l să se gătească un timp și această legumă va absorbi excesul de sare.

2. Un alt truc este diluarea, care constă în îndepărtarea unei părți din lichid și înlocuirea acestuia cu apă fierbinte pentru a continua gătitul.

3. În timp ce al treilea truc se aplică pentru atunci când v-ați dat seama la sfârșitul preparării că tocănița dvs. era sărată. În acest caz trebuie să recurgeți la folosirea unor acizi, cum ar fi sucul de lămâie sau oțetul, care vă vor ajuta să mascați cantitatea de sare din mâncare și să echilibrați puțin aromele.

Cu toate acestea, dacă recurgeți la utilizarea acestor produse, ar trebui să le adăugați puțin câte puțin, astfel încât mâncarea să aibă un gust mai bun. alimente sărate nu se transformă acum într-una acidă.

Cum să nu exagerezi cu sarea în mâncare?

Exagerarea cu sarea este un lucru foarte des întâlnit în rândul persoanelor care se află la început de drum în lumea culinară, așa că, dacă nu vrei să se mai întâmple, ar trebui să urmezi câteva sfaturi de bază.

Iar acesta nu este nici mai mult nici mai puțin decât să guști preparatul pe tot parcursul procesului de gătire, astfel vei putea identifica din timp dacă este necesar să faci ajustări în ceea ce privește cantitatea de sare.

Acum că știți trucurile bucătarilor pentru a scoate sarea din mâncare.Nu uitați să le puneți în practică data viitoare când vi se va întâmpla acest lucru.

Leave a Response