despre hrană

Cât timp să biciuiți pavlova și cât timp să coaceți? Coacerea celebrului desert este mai ușoară decât ai fi crezutTort Pavlova – școala de copturi

28views

sau bezea are suprafață crocantă, este moale în interior cu o umplutură irezistibilă de frișcă. Este coaptă la o temperatură scăzută, ceea ce face ca aceasta să se ridice frumos, în timp ce șederea îndelungată în cuptor usucă crusta până devine crocantă.

De ce ai nevoie pentru pavlova și cum îți dai seama dacă este gata

  • Ouă. Folosiți ouă proaspete, la temperatura camerei, deoarece atunci albușurile absorb mai mult aer și bat la un volum mai mare.
  • Albușurile de ou separați albușurile de gălbenușuri cu grijă și atenție. Gălbenușul conține grăsime care, chiar și în cantități minime, împiedică albușurile să se bată. Prin urmare, sunt necesare și un recipient și un tel (bătut) perfect curat. Este mai bine să spargeți ouăle pe rând într-un recipient separat și numai când sunteți siguri că albușurile sunt curate, transferați-le în castron.
  • Zahăr Utilizați . Adăugați-l treptat în zăpadă, se va dizolva mai bine. Puteți vedea combinația potrivită de zahăr și zăpadă dacă frecați o parte din amestec între degete. Dacă nu simțiți cristalele, înseamnă că sunteți bătut.. De asemenea, vă puteți da seama dacă zăpada este bătută corect prin faptul că, atunci când scoateți frișca, aceasta formează vârfuri.
  • Întăritori. Amidon de porumb și oțet de vin alb se adaugă la pavlova deoarece ajută la stabilizarea albușurilor.

Modelarea. Forma circulară regulată a pavlova se obține prin realizarea unui cerc pe hârtie de copt (de exemplu, conturați o farfurie sau un castron – în funcție de mărimea dorită). Dar aveți grijă – întoarceți hârtia pe foaia de copt cu partea desenată în jos. În caz contrar, veți avea un corp pictat.

Aplicație. Se aplică masa de zăpadă cu o lingură în mijlocul cercului și se întinde cu o spatulă de patiserie sau cu un cuțit plat.. Dacă doriți ca pavlova să fie cât mai perfectă și fără crăpături atunci când este servită, nu o așezați pe masă cu hârtia.

Coacere. De asemenea, puteți coace Pavlova direct pe o farfurie de servire rezistentă la căldură (!). Cu cât o coaceți mai mult timp, cu atât va fi mai uscată și va rezista mai mult până când o veți servi. Dacă aveți de gând să serviți pavlova imediat, atunci aceasta poate rămâne umedă în interior. Cu toate acestea, lăsați întotdeauna cel puțin o oră de coacere la o temperatură maximă de 100 °C.

Garnitură și decorare. Cam orice fruct merge cu pavlova. Încearcă roșul și albastrul de vară amestec de grădină, piersici, nectarine, prune, cireșe fără sâmburi, kiwi… Nu trebuie ratat nici , a cărui moliciune contrastează perfect cu crocantul albuș de ou. Nu este nevoie să îndulciți frișca, v-ați ocupat deja de suficientă dulceață în

Puteți vedea cât de ușor este să bateți frișca în videoclipul nostru:

Leave a Response