despre hrană

Coaceți cireșele într-o bulă, înmuiați cireșele în rom sau ciocolată.

Care este diferența dintre o cireașă și o vișinată

Din punct de vedere al coacerii, cireșele sunt cele mai timpurii cireșe, primele soiuri putând fi recoltate încă de la sfârșitul lunii mai. În funcție de momentul în care fiecare soi ajunge la maturitate deplină, sezonul cireșelor este apoi împărțit în săptămânile 1-8. Acesta se întinde aproximativ de la 25 mai până la 25 august.

  • În funcție de săptămânile cireșelor, se determină și perioada de coacere a cireșelor. Acestea ajung la maturitate puțin mai târziu decât rudele lor mai dulci, astfel încât putem recolta primele cireșe în a doua sau a treia săptămână de cireșe – Cele mai timpurii soiuri ajung la maturitate în jurul jumătății lunii iunie.
  • Cireșele și vișinele diferă în ceea ce privește mărimea fructelor, prin creștere a copacului și forma coroanei sale. Cireșele sunt mai înalte și mai masive. La multe soiuri de cireșe, fructele cresc pe ramuri lungi, subțiri și proeminente.
  • Fructele de cireșe amare au un sâmbure mai mic și au tendința de a fi mai mici decât cireșele. Cu toate acestea, dacă cineva are îndoieli, trebuie doar să le guste. Cireșele sunt dulci, cireșele amare sunt amare. Și acest lucru determină utilizarea lor în bucătărie.

Cireșe

Lor gustul acru este excelent în gemuri, unde, pe de altă parte, cireșelor le lipsește tonul acrișor, așa că soluția ideală este face în care cireșele și vișinele se combină în perfectă armonie.

  • O mare materie primă este , uneori dai peste o materie primă fină oțet de cireșe.
  • Zahărul echilibrează perfect gustul acru al cireșelor la conservare, astfel încât acestea sunt, de asemenea, excelente compoturi de cireșe. Când compot sau prăjitură, gustul său va fi mai interesant.
  • În compot de cireșe marinate în rachiu de cireșe creează un contrapunct de dorit la frișca dulce și la crusta de ciocolată.
  • Fructe din soiul vechi de culoare închisă Cireșele Morello se pun la murat în zahăr și alcool au devenit un element de bază al cireșe acoperite cu ciocolată.

Cireșe

Sunt cele mai delicioase proaspete, chiar dacă nici compot de cireșe sau dulceață nu trebuie ratată. În cazul conservelor se potrivește bine cu fructe mai acide – dacă nu doriți să le amestecați cu cireșe, puteți încerca o combinație cu coacăze roșii sau murei.

  • O vară fără ca și cum n-ar fi existat. Spre deosebire de caise, cireșele nu-și pierd dulceața prin gătire.
  • Dacă încercați găluște cu fructe în loc de caisele umplu cireșulnici măcar nu va trebui să puneți zahăr în interior în loc de sâmburi.
  • Mai ales cartilajul cu o carne mai fermă își păstrează bine forma în timpul coacerii și nu mai scurg la fel de mult suc. Întotdeauna va arăta bine.
  • Desertul clasic francez este
  • Un mare companion al cireșelor în deserturi sunt semințele de mac..
  • Aplicați cireșele în înghețată și înghețată, dar dacă vă plac aromele contrastante, luați în considerare posibilitatea de a le schimba din când în când cu verii lor acrișori.

Leave a Response