despre hrană

Cum să fixați crema de cheag? Cuptorul cu microunde, baia de apă și un pic de unt în plus pot ajuta

35views

Crema coagulată veți ști repede. Este plină de mici cocoloașe și nu are netezimea dorită. Mici firimituri de grăsime care plutesc adesea în lichidul precipitat., stricând nu numai impresia vizuală, ci și nici măcar nu au un gust foarte bun. Prin urmare, astfel de cremă în deserturi. Mai bine pregătiți unul nou, sau chiar mai bine – reparați-o pe cea proastă. Cheagul de coagulare a cremei s-a datorat combinației greșite de ingrediente.

De ce se încheagă crema?

Cel mai des întâlnit motiv pentru care smântâna se încheagă este Temperatura diferită a ingredientelor folosite. Este vorba de „șocul de temperatură” care provoacă grăsimea din unt (sau margarină) nu se poate combina cu celelalte ingrediente (budincă, terci, albușuri de ouă etc.). Începe să se separe de acestea și să formeze aglomerări.

 • Pentru a preveni coagularea smântânii, scoateți toate ingredientele din frigider în avans pentru a obține aceeași temperatură (a camerei).
 • Gătit budincă sau terci se acoperă cu folie alimentară (pentru a preveni formarea unei cruste) și lăsați-le să se răcească pe blatul din bucătărie. Dacă le puneți mai departe în frigider, există pericolul de a le răci prea mult, ceea ce riscă din nou să coaguleze crema.

Cum se păstrează crema de cheag?

Există mai multe moduri de a repara smântâna coagulată. Principiul este de a combina componenta grasă cu cea lichidă. Iar acest lucru se face de obicei prin egalizarea temperaturilor. Aceste sfaturi pot fi folosite pentru crema de cremă de cremă de unt, crema de unt cu ou alb sau chiar cu ganache de ciocolată.

 1. Puneți bolul cu cremă de frișcă în cuptorul cu microunde pentru puțin timp și încălziți. Odată ce crema începe să se desprindă ușor de pe margini, amestecați-o, lăsați-o să se răcească la temperatura camerei și apoi bateți din nou.
 2. Puneți bolul cu crema de cheaguri puneți-l peste o baie de apă pentru puțin timp și încălziți-l puțin. Apoi bateți din nou.
 3. Complet topește niște unt, Hera sau grăsime 100% solidificată. Începeți să bateți frișca ratată și adăugați grăsimea topită într-un firicel slab.
 4. Se bate în mai mult unt și se adaugă treptat crema de cheaguri, câte o lingură pe rând, până când devine frumos de omogenă și pufoasă.
 5. Frișca coagulată poate fi, de asemenea, salvată ciocolată topită pentru gătit. Se amestecă treptat ciocolata încă caldă (dar nu fierbinte!) cu crema de cheaguri.

Ce trebuie făcut dacă crema mascarpone se încheagă?

Clotted cremă de va ajuta la salvarea o bucată de unt topit. Cât este încă fierbinte, se toarnă în cremă și apoi se bate până la consistența dorită.

Dacă, totuși bateți frișca, de multe ori nici măcar sfaturile menționate mai sus nu ajută prea mult. Cu toate acestea, chiar și în acest caz avem pentru dvs. încă două soluții pentru a evita să aruncați aceste materii prime scumpe.

 1. Continuați să zbârnâițipentru a separa complet grăsimea de lichid, care se scurge apoi. Veți rămâne cu un fel de unt dulcepe care îl puteți refolosi pentru „noua” cremă de unt, sau ca o grăsime clasică (ușor îndulcită) pentru alte .
 2. Cremă eșuată încălziți-vă pe baie de apă. Rezultatul va fi o frișcă dulce și groasă din care puteți face , , , , sau .

Cremă de mascarpone cu cremă și ganache

I combinație mascarpone și poate fi ușor de reparat. Încălziți crema pe o baie de apă la aproximativ 40 °C. Cu grijă Se amestecăpentru a reconecta ingredientele. În primul rând, lăsați să se răcească la temperatura camerei și apoi se pune în frigider. După ce crema s-a răcit, bateți-o tare la foc mare.

 • Pentru a preveni ca crema să se închege data viitoare, lăsați ganache să se răcească și combinați ingredientele pe rând: se amestecă aproximativ 2 linguri de smântână. Apoi se încorporează în restul de smântână și se bate.

Cum să previi cașcavalul smântânii?

 • Toate ingredientele trebuie să aibă aceeași temperatură. Iar acest lucru este valabil și pentru ganache, ciocolată sau sirop de fructe.
 • În primul rând, se bate untul cu zahărul, apoi se adaugă celălalt amestec cu lingurițele. (budincă, terci etc.) și se bate totul bine.
 • Înainte de a adăuga budinca în cremă, puteți adăuga, pentru o bună măsură bateți-o cu un blender cu băț.
 • Bateți frișca mai degrabă cu un bici cu balon. Paleta din unele mixere nu reușește să combine perfect toate ingredientele.

Sursa de informații.

Leave a Response