despre hrană

Cum să folosiți bananele prea coapte? Coaceți sandvișuri, clătite sau prăjituri

342views

Brioșe cu banane

Aluatul este același sau asemănător cu cel pentru pâine cu banane. Prăjitura miroase frumos și este umedă datorită bananelor. Este minunat să folosiți nuci, ciocolată sau scorțișoară sau nucșoară.

  • Aceste brioșe sunt perfecte pentru a fi servite la pachet sau ca o gustare pentru școală sau la serviciu.

Smoothie de banane

Bananele prea coapte sunt o bază excelentă pentru un smoothie. Dulceața lor și consistența cremoasă conferă smoothie-ului o aromă și o textură bogată.

Le puteți combina cu alte fructe, cum ar fi căpșuni, afine sau mango. Adăugați lapte sau și veți obține o băutură mai bogată din punct de vedere nutrițional. Adăugarea sau semințelor de in va adăuga și mai multă valoare nutritivă smoothie-ului.

Clătite cu banane și clătite cu banane

Clătitele cu banane se prepară simplu și rapid. Doar zdrobiți bananele coapte și amestecați-le cu ouă și făină. Acest lucru vă va da aluat, care se întinde pe o tigaie încinsă cu puțin ulei. Rezultatul este clătite dulci în mod natural, cu o aromă subtilă de banane. Le puteți servi cu , fructe proaspete sau iaurt.

  • Frigăruile de banane sunt asemănătoare cu clătitele și le puteți face fără făină. Doar amestecați piureul de banane cu ouă și puțină scorțișoară.
  • Clătitele sunt ideale ca mic dejun, gustare și cină sănătoasă, mai ales pentru cei care preferă o dietă fără gluten.

Înghețată de banane fără zahăr

Înghețata de banane, cunoscută și sub numele de „nice cream”, este o alternativă sănătoasă la înghețata tradițională. congelați bananele pasate și apoi mixați-le până la omogenizare. Puteți adăuga cacao sau aromatiza înghețata cu alte fructe.

Prăjituri cu banane

Puteți folosi banane coapte pentru a face Puteți adăuga la ea fulgi de ovăz, fulgi de ciocolată sau fructe uscate sau nuci.

Sursa: revista apetit

Leave a Response