despre hrană

Hârtia de copt nu numai pentru cuptor: unde poate fi utilă?

Pentru tigaie

Un truc pe care l-am învățat de la stiliștii noștri de mâncare. Doriți o piele perfectă pe peștele dumneavoastră sau nu vă faceți griji cu privire la carnea care se desface sau se lipește? Așezați o porție într-o tavă ușor unsă cu ulei pe o bucată de hârtie de copt..

Pentru prăjitorul de pâine

Gata cu enervanta curățare a brânzei vărsate! O foaie împăturită de hârtie de copt previne contaminarea, și va ajuta și atunci când proprietățile antiaderente părăsesc prăjitorul de pâine. Nici nu este nevoie să o schimbați după fiecare utilizare!

Capacul

Aveți nevoie de să acoperiți vasul, dar în același timp vreți ca aburul să iasă.? Tăiați sau pliați un „capac” care să se potrivească oalei, lăsați o gaură în centru și apăsați pe suprafața alimentelor. Acest truc (hârtia va ține ingredientele sub suprafață) dar și la fiert, când trebuie să reduceți în același timp lichidul.

Pentru împachetarea gustărilor

Hârtia de copt este excelentă pentru împachetare . Se adaptează perfect la toate formele și o puteți refolosi în continuare!

Leave a Response