despre hrană

Perfecțiunea supremă se numește supă de roșii. Cum să gătești cea mai bună supă de roșii?

Supa de roșii este un clasic favorit al multor bucătării din întreaga lume. De ce? Pentru că este al naibii de bun în toate variantele. Este simplu de preparat. Este ieftină. Și există nenumărate moduri în care poți prepara și îngroșa supa de roșii.

Roșii tradiționale cehești

În bucătăria cehă, supa de roșii se prepară în mod tradițional folosind

La bază, se lasă ceapa tocată să se rumenească în grăsime. Se adaugă usturoiul, se pudrează cu făină și se sotează încă un minut. Torni apoi bulionul sau apa, adaugi sarea și condimentele și lași să fiarbă cel puțin 10 minute. Apoi adaugi o conservă de roșii, passata sau pasta de tomate și amesteci cu un blender de imersie până când obții o compoziție omogenă.

  • Roșia cehă este adesea , pentru a avea o consistență cremoasă. Cu toate acestea, puteți obține cremozitate și prin adăugarea de legume rădăcinoase la (de exemplu, țelina), pe care le amestecați după ce le gătiți.
  • Roșii cehești se aromatizată cu zahăr, sare și piper.
  • Pentru a spori aroma, se adaugă la bază frunze de dafin și piper, uneori cimbru.
  • Supa de roșii tipic cehă se servește cu orez fiert. Orezul va îmbogăți supa din punct de vedere nutrițional. Pentru supa de roșii dar se poate folosi și multă

Sursa de informații.

Leave a Response