despre hrană

Pregătește acești cartofi la cuptor cu brânză și ciuperci – Ca garnitură sau pur și simplu ca atare!

Căutați noi surse de inspirație pentru mâncăruri delicioase de cartofi care au un gust regal pe tot parcursul anului? Dacă da, avem un sfat grozav pentru tine pentru cartofi delicioși la cuptor cu brânză și ciuperci. Această rețetă are mulți fani în întreaga lume și nu numai datorită deliciului său, ci și datorită modului ușor și rapid de preparare. Cartofii la cuptor cu brânză și ciuperci sunt felul de mâncare perfect pentru zilele mai răcoroase, când vrei să te răsfeți cu ceva cald și sățios.

Începi deja să salivezi? Haideți să pregătim împreună acești cartofi la cuptor cu brânză și ciuperci!

Puteți găsi mai multe rețete minunate și pe pagina noastră de Facebook

Dacă sunteți în căutarea pentru mai multe bunătăți, atunci încercați cu siguranță aceasta


O rețetă excelentă pentru cartofi copți:

De ce vom avea nevoie:

  • 1,3 kg de cartofi
  • 500 g ciuperci
  • ulei
  • unt
  • sare, piper, oregano
  • 100 ml smântână de gătit
  • 50 g parmezan

Cum se procedează:

1) Se taie cartofii în felii fine.

2) Fierbeți feliile de cartofi timp de aproximativ 3-5 minute.

3) Între timp, tăiați ciupercile în felii fine și începeți să le prăjiți într-o tigaie.

4) Se condimentează cu sare și piper și se prăjesc în unt.

5) Pregătiți forma. Așezați pe fund un strat de felii de cartofi pre-gătiți. Apoi adăugați ciupercile.

6) Așezați din nou un strat de cartofi deasupra ciupercilor.

7) La final, se toarnă smântâna și se presară brânza.

8) Se dă la cuptor la 180 de grade timp de aproximativ 30 de minute.

INSTRUCȚIUNI VIDEO PENTRU CARTOFI LA CUPTOR:

Leave a Response