despre hrană

Šumava toasties: o cină delicioasă făcută din pâine veche și pregătită în cel mai scurt timp

34views

Toastele Šumava sunt o modalitate excelentă de a folosi pâinea veche și de a pregăti o cină rapidă, ușoară și delicioasă. Această variantă a clasicei pâine prăjită este îmbogățită cu un amestec de ouă, șuncă, brânză și legume proaspete, ceea ce adaugă prospețime și bogăție de aromă preparatului. Este rețeta perfectă pentru un răsfăț de seară sau atunci când aveți nevoie să vă astâmpărați rapid foamea. Haideți să vedem cum se prepară împreună.

De ce avem nevoie

Pentru pâine prăjită:

  • Felii de pâine veche
  • Ouă
  • 1 ceapă medie, tăiată în cuburi mici
  • 2 căței de usturoi, zdrobiți
  • Sare, piper

Pentru garnitură:

  • Șuncă, brânză (niva sau alta după gust)
  • Legume pentru garnitură: roșii, castraveți de salată, ardei, pătrunjel

Cum se procedează

1) Pregătirea pâinii prăjite: Prăjiți feliile de pâine în ulei pe ambele părți până când devin aurii și crocante. Ungeți pâinea prăjită cu usturoiul frecat cât este încă fierbinte pentru a da savoare.

2) Amestecul de ouă: Se prăjește ușor ceapa tocată într-o tigaie. Se bat ouăle, sarea și piperul și se amestecă cu ceapa prăjită. Pregătiți un amestec de ouă semisolide.

3) Acoperiți pâinea prăjită: Se așază amestecul de ouă în straturi pe pâinea prăjită pregătită. Presărați cu brânză rasă și adăugați o felie de șuncă dacă doriți.

4) Decorați și serviți: Se ornează pâinea prăjită cu legume proaspete tocate după gustul dvs. Puteți folosi roșii, castraveți, ardei gras și pătrunjel pentru a adăuga prospețime și culoare.

Concluzie

Toasturile Šumava sunt o soluție delicioasă și rapidă pentru o cină gustoasă, care va fi pe placul fiecărui membru al familiei. Această rețetă este flexibilă, vă puteți juca cu umplutura și cu garniturile în funcție de preferințele proprii și de oferta de legume de sezon. Bucurați-vă de prepararea și degustarea acestui fel de mâncare simplă, dar extrem de gustoasă, și savurați-o și dumneavoastră.

Leave a Response