Noutăți

Concert al celebrei trupe islandeze GusGus în capitală vinerea aceasta

Excentricul trio, care revine în capitală după o pauză, va prezenta cel mai recent album DanceOrama (2023), care conține single-urile de succes Breaking Down, When We Sing, Unfinished Symphony, precum și toate cele mai cunoscute piese ale lor – Over, Arabian Horse, Higher, Deep Inside, Airwaves și multe altele.

Arabian Horse –

Este greu de numărat de câte ori trupa a cântat în Lituania, dar un lucru este clar – baza lor de fani crește de fiecare dată, deoarece spectacolele organizate de GusGus sunt cu adevărat excepționale.

Acești islandezi sunt profesioniști de primă clasă și adevărați ași ai scenei, capabili să captiveze publicul încă din primele minute și să mențină atmosfera fantastică până în ultimul moment. Mulți fani vă vor spune că GusGus sunt unici în toate sensurile, iar fiecare vizită în Lituania devine o mare sărbătoare pentru toți iubitorii de muzică electronică.

Peste –

Împreună cu Bjork și Sigur Ros, extravaganții GusGus sunt printre primii trei cei mai populari artiști islandezi din lume. Echipa, care este cunoscută ca inovatoare în muzica electronică, a creat, de asemenea, versiuni dance foarte populare ale pieselor Depeche Mode, Bjork, Moloko și Sigur Ros.

GusGus are la activ douăsprezece albume de studio și mai mult de treizeci de single-uri, cu peste 700 000 de discuri vândute în întreaga lume și un canal YouTube cu peste 20 de milioane de vizualizări.

Breaking Down –

„Higher” –

Concertul va avea loc pe 12 iulie 2024 la ora 20:00. 20/20/2020 la Terasa de vară (Vilniaus g. 39, Vilnius)
Evenimentul este organizat de MEDUSA CONCERT
Bilete distribuite de

Leave a Response