Noutăți

Culoarea unghiilor în funcție de semnele zodiacale: ce nuanță este potrivită pentru tine

Ce spun astrologii despre alegerea culorii lacului de unghii? Ofeminin pătrunde în lumea preferințelor cosmetice pentru a găsi nuanța perfectă pentru zodia ta.

Berbec, Taur, Gemeni

Persoane născute după Berbec sub semnul Berbecului, sunt extrem de energice și curajoase. Nuanțele de ojă roșu, portocaliu sau galben sunt perfecte pentru ei, subliniindu-le îndrăzneala și vitalitatea.

Taur Apreciază luxul și frumusețea în toate. Pentru ei, cea mai de succes alegere vor fi nuanțele de maro și verde ale lacului de unghii, care le vor sublinia rezistența și frumusețea senzuală.

Gemeni sunt cunoscuți pentru creativitatea și dragostea lor pentru diversitate. Nuanțele pastelate ale lacului de unghii sunt ideale pentru această zodie, exprimându-le lejeritatea și gustul estetic.

Rac, Leu, Fecioară

ZodiacRac sunt cunoscuți pentru blândețea și sensibilitatea lor. Ei se simt cel mai bine cu ojă albastră, turcoaz sau argintie, care le subliniază emotivitatea și delicatețea.

Leii, le place să fie în centrul atenției, aleg adesea culori intense pentru unghiile lor, precum auriu, violet sau roșu. Acest lucru îi ajută să își exprime curajul și puterea.

Zodiac Fecioară unghiile în culori naturale și neutre arată mai bine. Nuanțele de bej și verde moale sunt ideale pentru ele și le vor spori frumusețea și eleganța naturală.

Balanță, Scorpion, Săgetător

Balanță Caută întotdeauna armonia și echilibrul. Culorile de unghii ideale pentru acest semn zodiacal sunt rozul suav sau movul misterios, care ajută la menținerea armoniei lor estetice.

Scorpionii, cu senzualitate și sentimente profunde, aleg adesea culori care le reflectă intensitatea. Burgundia bogată și movul intens sunt ideale pentru ei, subliniind natura lor emoțională puternică.

Plin de energie și distracție Marca pușcașului femeile aleg adesea culori vii pentru unghiile lor. Cel mai mult le plac portocaliul expresiv și galbenul însorit, care le subliniază energia și optimismul.

Capricorn, Vărsător, Pești

Capricorn Apreciază întotdeauna seriozitatea și ambiția. Preferă unghiile albastru închis sau negre, subliniind abordarea lor disciplinată și riguroasă față de viață.

Vărsător, ca personalități excentrice, sunt mereu deschiși la experimente. Lor li se potrivesc nuanțele turcoaz sau argintii pe unghii, care le reflectă unicitatea și abordarea originală a vieții.

Pești, înzestrați cu o intuiție incredibilă, aleg adesea culori moi și pastelate pentru unghiile lor. Le plac în special rozul, movul sau albastrul, care îi ajută să își mențină armonia și pacea interioară.

Leave a Response