Noutăți

Duma de Stat a Rusiei cere ca cântăreața Alla Pugacheva să fie deposedată de toate bunurile sale

„Este timpul ca Pugacheva să fie recunoscută ca agent străin și să fie deposedată de toate bunurile sale din Federația Rusă, așa cum ar trebui să fie, pentru discreditarea forțelor armate ale Federației Ruse și pentru munca sa pentru propaganda occidentală”, a declarat Juravliov pentru RIA Novosti.

Isteria parlamentarului a fost declanșată de postarea pe Instagram a lui Pugacheva cu privire la atacul cu rachete al armatei ruse asupra unui spital de copii din Kiev.

Cântăreața a postat o fotografie cu un copil rănit, sub care a scris: „Dumnezeu este răbdător, dar există o limită pentru orice”.

Când a izbucnit războiul din Ucraina, Alla Pugacheva a părăsit Rusia. Ea s-a mutat în Israel împreună cu soțul ei Maxim Galkin și copiii lor.

La fel ca soțul ei, cântăreața s-a pronunțat în repetate rânduri împotriva invaziei rusești din Ucraina.

Pentru poziția sa politică, Galkin a fost recunoscut ca „agent străin” în Rusia, după care Pugacheva a scris pe Instagram: „Sunt solidară cu soțul meu, un om onest, decent și sincer, un patriot adevărat și incoruptibil al Rusiei, care dorește patriei sale prosperitate, o viață pașnică, libertate de exprimare și încetarea morții băieților noștri pentru scopuri iluzorii care transformă țara noastră într-un loc marginal și fac viața cetățenilor noștri mai dificilă”.

La sfârșitul lunii martie, Procuratura Generală a trimis o cerere Ministerului Justiției pentru a-l declara pe Al Pugachev „persoană asociată cu un agent străin”.

Deputatul Zhuravlyov este cunoscut pentru declarațiile și inițiativele sale scandaloase.

De exemplu, el a propus să oblige migranții să sprijine războiul din Ucraina. De asemenea, el a susținut blocarea a „aproximativ două duzini” de zâmbete care promovează „valori netradiționale” în Rusia.

În aprilie, la cea de-a 13-a ediție a Forumului Safe Internet League, Zhuravlyov a declarat că acei cetățeni ruși care își pun viața pe primul loc ar putea „vinde țara”.

„Încă din copilărie, am fost educat astfel: mai întâi țara, apoi familia și prietenii, apoi valorile și abia apoi viața.

Cum o avem acum?

Viața, știți, este cel mai important lucru pentru noi”, a deplâns el, întrebându-se cine ar lupta dacă ar avea loc un „mare război”.

Dar faima lui Zhuravlyov a venit de fapt mai devreme, în 2020, când a declarat pentru emisiunea de propagandă „60 de minute” de pe canalul de televiziune Rossiya 1 că există un „bordel” special pentru zoofili în Danemarca, unde se poate „viola o broască țestoasă”.

THE MOSCOW TIMES

Leave a Response