Noutăți

Sentimentul în al șaptelea cer: cele mai fericite trei semne ale zodiacului

Astrologii ne spun care sunt semnele zodiacale care se simt cele mai fericite.

Gemeni

Titlul de principalii norocoși ai zodiacului revine Gemenilor – oameni care sunt în general fericiți tot timpul, toată viața lor.

Fericirea este cu adevărat în interiorul lor, acolo unde ar trebui să fie conform tratatelor filosofice.

Doar că, din cauza tuturor circumstanțelor externe, Gemenii nu se plâng de nimic și se bucură de tot.

Dar să nu fim geloși – nu va ajuta.

Oricum, nu putem fi toți așa.

Vărsător

Tuturor celorlalte semne le lipsește întotdeauna ceva pentru a atinge fericirea deplină, dar Vărsătorului nu-i poate lipsi nimic:

Vărsătorii cred întotdeauna că au totul.

Și ce este ceea ce nu au, de ce nu au nevoie, logic vorbind?

Această trăsătură de caracter incredibilă este ceea ce le permite Vărsătorilor să fie mereu fericiți.

Spre deosebire de iubiții lor, care, din anumite motive, au nevoie de unele lucruri plictisitoare, cum ar fi un salariu bun, pentru a fi fericiți.

Leo

Leii cred atât de sincer că sunt făcuți pentru fericire, precum o pasăre pentru zbor, încât nu sunt aproape niciodată nefericiți.

Pentru asta trebuie să fie foarte recunoscători oamenilor, pentru că un Leu nefericit este un Leu furios, iar un Leu furios are nivelul 80 de putere distructivă și răzbunare.

Ce trebuie să rețină cititorul

Această previziune este doar în scop de divertisment. Astrologia, clarviziunea sau numerologia nu sunt științe academice, iar afirmațiile și revendicările lor nu pot fi verificate sau confirmate prin metode științifice.

Același lucru este valabil și pentru diferitele teste, descrierea unei persoane după nume etc. În plus, previziunile și horoscoapele nu se adeveresc întotdeauna, iar coincidențele pot fi întâmplătoare.

Leave a Response