Cred că majoritatea dintre noi visează să se înece în bogăție și să trăiască în belșug. Ne creăm în minte scenarii în care norocul ne zâmbește și ne îmbogățim. Nu așteptați ca soarta să se întoarcă și vedeți ce va atrage banii acasă. Asumați-vă riscul. S-ar putea să fie mai ușor decât credeți.

Acum se știe că norocul are nevoie de puțin ajutor. Așa că, dacă visezi la bogăție și la o viață somptuoasă, începe să te înconjori cu obiecte care atrag norocul și banii. De obicei investim în amulete sau pietre pentru prosperitate, dar există un grup de obiecte aparent obișnuite care au un efect similar. Cu toate acestea, nu uitați să luați următoarele descrieri cu un grăunte de sare și un strop de umor.

Ce flori aduc noroc și prosperitate? Poate că le aveți în ghiveci

Unele plante au o semnificație simbolică și sunt asociate cu o influență pozitivă asupra finanțelor noastre. Nu numai că ele decorează un spațiu cu aspectul lor estetic, dar în plus ne pot ajuta la fericirea noastră. O astfel de floare este , care, atunci când este cultivată într-o atmosferă liniștită, poate atrage prosperitatea în casa ta. Cu toate acestea, este una de care trebuie să aveți grijă, deoarece orice ceartă în compania ei va inversa procesul.

Ați auzit vreodată de o plantă numită floarea de spumă? După cum sugerează și numele, are multe de-a face cu prosperitatea. Își trage numele de la frunzele în formă de monedă și este responsabilă de atragerea banilor în gospodărie. Dacă aveți o mână bună la orhidee, acestea vă vor răsplăti nu numai cu prosperitate financiară. Aceste flori, care sunt asociate cu luxul, sunt, de asemenea, un simbol al fertilității și al iubirii. În cultura chineză, „regele florilor” este numit bujorul. În mod tradițional simbolizează bogăția, noblețea, prosperitatea și fericirea.. Există un motiv pentru care miresele le au în buchetele lor în timpul nunții.

Ce aduce bani acasă? Tradiții în care merită să crezi

Fiecare țară are propriile tradiții în ceea ce privește obiectele care aduc noroc. Datorită faptului că acestea sunt superstiții adânc înrădăcinate, ele sunt încă foarte vii în cultura modernă. În gospodăriile slovace putem găsi multe obiecte care se presupune că ar trebui să îmbunătățească situația financiară a gazdelor lor. O potcoavă atârnată deasupra ușii se presupune că nu numai că aduce noroc și bogăție, dar și că protejează gospodăria de spiritele rele.

Există, de asemenea, o tradiție conform căreia după fiecare Crăciun, să pui în portofel solzii de la un crap de Crăciun.. Se crede că acest pas va asigura bogăția pentru anul următor. Dacă vă mutați, nu uitați puneți monedele sub preșul din fața ușii.. Acest lucru vă va asigura prosperitate și fericire în noul loc.

Articole conexe:

Puneți un copac al norocului pe pervazul ferestrei. Atrage bani, dar cel mai ciudat lucru este ce face noaptea

Copacul norocului este plin de flori noi. Dar trebuie să-ți amintești asta