Vremea caldă și însorită din iunie este bună pentru a petrece timp în aer liber. Mulți oameni construiesc piscine în curțile lor în această lună pentru a se putea relaxa în apă. Dar ce puteți face pentru a încălzi mai repede apa și pentru a o menține cristalină? Vă prezentăm un brevet de încredere.

De îndată ce piscina este construită, vrem să intrăm în apă cât mai repede posibil. Din păcate, în primele zile este prea frig pentru a face acest lucru posibil. În loc să cheltuim bani pe echipamente specializate de încălzire, merită să facem acest lucru cu o pungă de gunoi sau o folie cu bule. În plus, suprafața apei va fi cristalină tot sezonul.

Ce puteți face pentru a încălzi apa din piscină? Trucul pungii de gunoi

Toată lumea dorește ca apa din piscină să se încălzească cât mai repede posibil. Din păcate, pentru a nu răci, așteptăm câteva zile înainte de a intra în apă. De acum încolo, nu mai trebuie să fie așa.

Cu toții avem acasă saci de gunoi negri. Este o idee bună să folosiți acest produs pentru a încălzi apa din piscină. Trebuie doar să le întinzi pe suprafața apei.

Culoarea neagră nu reflectă razele soarelui, așa că apa va începe să se încălzească mult mai repede. Este o metodă ieftină și ușoară, care nu necesită investiții suplimentare. În plus, piscina nu se va murdări.

Nu doar saci de gunoi. Puneți folie cu bule în piscină

Nu încălziți apa din piscină doar cu saci de gunoi, folosiți folie cu bule pentru a o menține caldă și o puteți folosi din nou în sezonul următor. În acest caz, este recomandabil să cumpărați o bucată mai mare care să protejeze întreaga piscină. Va arăta mai plăcut din punct de vedere estetic decât mai mulți saci.

Bulele din folie încălzesc eficient apa și, de asemenea, împiedică frunzele și alte resturi să cadă în ea. Cu toate acestea, asigurați-vă că fixați sau fixați capetele foliei de piscină pentru a preveni ca aceasta să fie spulberată de vânt.

Metodele cu pungi de gunoi și folie cu bule merită folosite nu numai în timpul zilei, ci și noaptea. În acest moment, în piscină intră și mai multă murdărie și insecte. Aceste două materiale pot ajuta, de asemenea, la minimizarea pierderilor de căldură în timpul nopților mai reci, permițându-vă să vă bucurați mai mult timp de apa caldă.

Articole conexe:

Gândește-te când cumperi o piscină și petrece toată vara fierbinte în grădină

Apa tulbure și verde a piscinei este un lucru de domeniul trecutului. Nu mai aveți nevoie deloc de clor. Există o altă modalitate