Sfaturi pentru casă

Așa îmi curăț eu obloanele și jaluzelele: este o metodă naturală și se întorc strălucitoare de fiecare dată.

34views

Mulți oameni consideră că este dificil să își curețe obloanele și jaluzelele. Cu toate acestea, există o metodă rapidă care vă permite să le faceți să strălucească ori de câte ori doriți

Sosirea verii nu este întotdeauna sinonimă cu bucuria și nepăsarea. În multe case, în această perioadă, în această perioadă, se curățenie generală. Acest lucru creează stres și nemulțumire și, mai ales, oboseală. Cu toate acestea, este indispensabil să se facă acest lucru, din când în când, pentru a nu se acumuleze murdărie și apoi să ne bucurăm de sărbători într-un mod lipsit de griji, după ce. Știm că a trăi într-un mediu curat, ordonat și parfumat creează efecte pozitive mai ales asupra minții.

A trăi, pe de altă parte, înconjurat de mizerie sau dezordine poate crea stres și anxietate. Prin urmare, important este să fii capabil să te descurci, să te organizezi și să cureți ceea ce este necesar.. După schimbarea sezonului, nu puteți rata Știm că frigiderul este mereu în contact cu alimentele, este necesar să îl curățăm cu ingrediente naturale, evitându-le pe cele chimice. Ingredientele naturale pe care le avem în bucătărie sunt din ce în ce mai des folosite în casă, atât pentru a economisi bani, cât și pentru a trăi mai durabil.

În zilele noastre, mulți oameni sunt își curăță obloanele, și chiar și în acest caz există o metodă naturală care le permite să fie petrecute într-un timp scurtori de câte ori dorim. Haideți să aflăm care este aceasta.

Cum să faci obloanele să petreacă imediat cu un ingredient natural

Odată cu sosirea verii, una dintre cele mai comune și importante sarcini casnice este curățarea obloanelor și jaluzelelor. După sezonul de iarnă, aceste structuri tecolectează smogul și prafulceea ce face necesară o curățare meticuloasă a acestora pentru a le face să fie ca și noi. Curățarea regulată a obloanelor și jaluzelelor nu numai că îmbunătățește estetica locuinței, ci și îi prelungește și durata de viață.

Cea mai simplă și cea mai comună metodă de curățare a obloanelor și jaluzelelor este utilizarea unui spug cu apă și săpun. Acest tip de produs este adesea disponibil în case și ușor de procurat. Pe lângă produsele chimice disponibile în supermarketuri, există și alternative naturale la fel de eficiente și ecologice pentru curățenie.

Înainte de a începe curățarea propriu-zisă, este important să să ștergeți praful de pe obloane și jaluzele. Acest pas facilitează curățarea ulterioară.

Produse care pot fi utilizate pentru igienizarea obloanelor și jaluzelelor rulante

Unul dintre cele mai utilizate produse naturale pentru curățare este cel mai utilizat produs natural săpunul de Marsilia. Potrivit pentru obloanele din aluminiu, PVC și lemn, săpunul de Marsilia trebuie dizolvat în apă înainte de aplicare. Un alt remediu eficient este sucul de lămâie, care nu numai că îndepărtează petele, ci și face suprafețele strălucitoare și luminoase ca și cum ar fi noi. Oțetul este deosebit de util pentru îndepărtarea petele galbenemai ales atunci când este combinat cu săpunul de Marsilia.

Pentru îndepărtarea calcarului, bicarbonatul de sodiu este o alegere bună. Experții recomandă diluarea acestuia într-un litru și jumătate de apă caldă și aplicarea lui cu o spatulă cu peri moi pentru a evita deteriorarea obloanelor. Considerat un aliat prețios pentru curățenia casnică, oțetul de cidru de mere este ideal pentru dezinfectarea și degresarea suprafețelor.

Pentru rezultate optime, este important să urmați corect pașii și să folosiți cu atenție produsele naturale. Curățarea regulată a obloanelor și jaluzelelor nu numai că menține casa curată și ordonată, dar păstrează și funcționalitatea și aspectul în timp.

Leave a Response