Sfaturi pentru casă

Cum să organizezi proviziile pentru animale de companie – 6 trucuri de învățat

336views

Există puține bucurii mai mari decât să ai un animal de companie, însă, aceștia au un talent aparte de a face dezordine chiar și în cea mai organizată casă.

Fie că este vorba de cererile lor de hrană, de colecțiile imense de jucării sau de elementele esențiale pentru îngrijirea animalelor de companie, consumabilele pentru animale de companie au obiceiul de a se încurca atunci când trăiești cu animale de companie.

Așadar, pentru a vă ajuta să păstrați o casă curată atunci când aveți animale de companie, am rugat organizatori de casă profesioniști și experți în animale de companie să ne împărtășească sfaturile lor de top despre cum să organizăm proviziile pentru animale de companie. Aflați cum să vă păstrați casa curată și ordonată fără a fi nevoiți să reduceți din cele mai îndrăgite jucării de pluș ale animalului dvs. de companie.

Cum să organizezi proviziile pentru animale de companie

Există mai multe beneficii pentru a vă organiza proviziile pentru animale de companie decât o bună organizare a casei. Un sistem corect poate ajuta, de asemenea, la prevenirea dăunătorilor prin păstrarea ordonată a alimentelor și chiar ajuta la alungați mirosurile animalelor de companie pentru o casă proaspătă.

Iată cum.

1. Păstrați mâncarea pentru animale de companie în recipiente ermetice

Site-ul nostru idei de depozitare a alimentelor mergeți dincolo de alimentele noastre din cămară. Merită să aveți o bună organizare a alimentelor pentru animalele de companie, începe Melanie Summers, specialist în organizarea ADHD și speaker la Vorbesc organizat:

‘Investiți în containere etanșe stivuibile pentru a păstra mâncarea și bunătățile proaspete și ferite de dăunători’, sugerează ea. ‘Etichetați-le cu tipul de alimente și datele de expirare. Acest lucru nu numai că asigură prospețimea, dar face și ușor de văzut când este timpul să refaceți stocurile.

‘Apoi, refaceți un dulap vechi sau o măsuță laterală într-o stație de hrană pentru animale de companie. Instalați coșuri de gunoi extraibile pentru depozitarea hranei și cârlige pentru lingurițele de măsurare. Acest lucru păstrează totul într-un singur loc și împiedică animalele de companie să se servească singure.

‘De asemenea, este util să folosiți șervețele de silicon sub bolurile de hrănire’, continuă Melanie. ‘Sunt ușor de curățat și ajută la păstrarea zonei de hrănire în ordine. Puteți găsi chiar și opțiuni personalizabile pentru a adăuga o notă personală’.

2. Creați un dulap destinat animalelor de companie

Dacă aveți o mulțime de provizii suplimentare pentru animalele de companie, fie că este vorba de accesorii sau de îmbrăcăminte practică, cum ar fi vestele de avertizare și cizmele, poate fi util să puneți deoparte câteva organizarea dulapului desemnat pentru animalul tău de companie, adaugă Sarah Dunn, organizator de casă profesionist și proprietar al Ready Set Organize. Nu trebuie să fie mare pentru a avea un impact mare, spune ea:

‘Am făcut recent un proiect de organizare pentru un client care avea mai multe animale de companie și tone de provizii pentru animale de companie. Pentru acest proiect, am folosit un dulap pentru a organiza toate proviziile. Am atârnat toate ținutele pentru animale de companie de-a lungul barului. Apoi, am folosit aceste articole multifuncționale cutii acrilice de pe Amazon pentru a organiza medicamentele, lesele, pungile, rechizitele de toaletare etc.’

3. Modelează un centru de comandă la intrare

Când aveți câini, organizarea unei intrări este esențială, spune Melanie Summers, specialist în organizarea ADHD. Ea recomandă crearea unui centru de comandă dedicat „plimbării câinelui” în apropierea intrării.

‘Folosiți cârlige pentru lese, gulere și hamuri și adăugați un coș mic sau un raft pentru pungi de caca, dulciuri și o lanternă. Acest lucru menține totul accesibil și pregătit pentru acele ieșiri rapide, adesea cu multă energie’.

4. Țineți în siguranță proviziile de litieră

Una dintre cele mai dificile zone pentru animale de companie care trebuie menținută curată și ordonată este zona de litieră pentru pisici. Având câteva bune. Ascunse idei de depozitare sunt trucul pentru a menține ordinea în aceste locuri, spune Meaghan Kessman, organizator de case profesionist și proprietar al firmei Meaghan Kessman Home Organization

‘Investește într-o carcasă elegantă pentru litieră, care să se integreze perfect în decorul tău și în același timp să rețină împrăștierea litierei și mirosurile’, recomandă ea. ‘Apoi, depozitați rezervele de litieră în recipiente sigilate în interiorul unor dulapuri ordonate și aruncați deșeurile în coșuri de gunoi acoperite pentru a vă păstra casa cu un miros proaspăt’.

5. Rotiți pubelele pentru jucării

Orice animal de companie are nevoie de jucării, dar asta nu înseamnă că acestea trebuie să fie lăsate tot timpul împrăștiate pe podelele casei tale. Câteva coșuri simple de depozitare sunt o modalitate excelentă de a păstra obiectele înăuntru și de a le feri din calea lor atunci când nu sunt folosite, spune Melanie Summers, specialist în organizare ADHD.

‘Faceți o soluție de depozitare a jucăriilor folosind o ladă veche de vin sau un coș elegant. Adăugați o notă personală pictându-l sau decorându-l pentru a se potrivi cu decorul casei dvs.’, sugerează ea. ‘Acest lucru face ca depozitarea jucăriilor să fie funcțională și plăcută din punct de vedere estetic’.

Pentru a vă păstra noua dvs. idei de depozitare a jucăriilor ordonat, puteți apoi să implementați un sistem de rotație a jucăriilor, adaugă Melanie. ‘Folosiți coșuri mici pentru a depozita jucăriile și rotiți-le săptămânal. Acest lucru menține interesul animalului dvs. de companie și previne supraîncărcarea jucăriilor în spațiul dvs. de locuit’.

6. Faceți ca articolele de îngrijire să fie portabile

Atunci când locuiți cu animale de companie, este important să vă amintiți că aveți nevoie de o anumită flexibilitate în ceea ce privește consumabilele și locurile de depozitare ale acestora – mai ales când vine vorba de lucruri precum toaletarea sau medicamentele. La urma urmei, nu veți putea întotdeauna să vă luptați cu un câine mare în baie sau să încurajați o pisică să se așeze în cadă atunci când doriți să le împrospătați.

Pentru a remedia acest lucru, Meaghan Kessman, un organizator de casă profesionist, recomandă depozitarea consumabilelor de toaletare într-un caddy portabil pentru a duce lucrurile esențiale la animalele dvs. de companie atunci când este nevoie:

‘Un caddy sau un tote păstrează perii, mașini de tuns, șampoane și alte lucruri esențiale pentru îngrijire organizate și ușor de transportat în zona de „spa” a animalului dvs. de companie. Acolo unde este posibil, puteți dedica apoi un sertar sau un raft din baie sau din spălătorie pentru consumabilele de îngrijire, păstrând totul la îndemână’.

Întrebări frecvente

Cum se organizează prosoapele pentru animale de companie?

Atunci când organizați prosoapele pentru animale de companie, este o idee bună să le păstrați separat de propriile prosoape pentru a preveni confuziile. Luați în considerare păstrarea prosoapelor pentru animale de companie acolo unde ajungeți cel mai des la ele, cum ar fi la intrare, pentru după plimbări umede sau pline de noroi, sau aproape de cada în care s-ar putea să faceți baie cu animalul dvs. de companie.

Cum organizați dulciurile pentru animale de companie?

Atunci când organizați dulciurile pentru animale de companie, luați în considerare posibilitatea de a le depozita în recipiente ermetice pentru a le păstra proaspete și pentru a împiedica animalele de companie să le spargă. Apoi, depozitați-le în câteva locuri logice din casă – unele în bucătărie pentru a ascunde medicamentele, altele în sufragerie, unde s-ar putea să vă dresați animalul și să doriți să aveți acces la o întărire rapidă, de exemplu, și altele la intrare pentru a le oferi o recompensă atunci când vă întoarceți de la o plimbare bună sau când pisica dumneavoastră vine acasă pentru a contribui la consolidarea pozitivă.


Desemnați o „stație pentru animale de companie” în casa dvs. Fie că este vorba de un colț din sufragerie sau de un loc Ca și în cazul oricărui alt spațiu de depozitare din locuința dvs., trebuie să vă amintiți de o bună sfaturi de dezordine și pentru proviziile pentru animale de companie, amintește Melanie Summers, specialist în organizarea ADHD. ‘Acest lucru este mult mai ușor atunci când aveți o zonă dedicată pentru toate articolele legate de animalele de companie’, spune ea. Debarasați jucăriile care se sparg sau devin periculoase, lesele și gulerele care nu mai sunt de mărimea potrivită, precum și mâncarea și dulciurile pe măsură ce expiră, pentru a rămâne în fruntea dezordinii.

Leave a Response