Sfaturi pentru casă

Dacă vrei să obții un bronz uniform fără să te arzi, aceasta este cantitatea potrivită de cremă pe care trebuie să o pui: ai procedat greșit până acum

37views

Vine vara, trebuie să te protejezi de razele soarelui: câtă cremă solară să te ungi pe corp pentru a evita arsurile solare și pentru a obține un bronz uniform.

Dacă vrei să obții un bronz uniform fără să te arzi, aceasta este cantitatea corectă de cremă pe care trebuie să o pui: până acum ai procedat greșit (Inran.co.uk)

Vara bate la ușă și multe persoane abia așteaptă să lase acasă problemele cotidiene și să plece într-o vacanță relaxantă la plajă. Pe de altă parte, cei care locuiesc în localități de la malul mării pot profita de ocazie pentru a face un ocol la plajă, să devanseze bronzul. Într-adevăr, nu există nimic mai bun decât să te relaxezi pe nisip, cu sunetul valurilor mării pe fundal.

Cu toate acestea, oricât de plăcut ar fi, nu trebuie să se uitați niciodată să vă protejați de razele soarelui.care pot fi foarte periculoase, . Razele toride ale verii pot duce la o multitudine de daune, de la cele ușoare, cum ar fi arsurile minore, la cele mai grave, cum ar fi cancerul de piele. Pentru o protecție eficientă, apelați doar la cremele solare.

Cremele solare, cantitatea necesară pentru a vă bronza uniform și pentru a evita riscurile de arsuri

Crema solară păstrată în geantă (Inran.co.uk)

Protejarea pielii de soarele arzător este de o importanță capitală. În acest sens, nu doar pielea poate fi afectată, ci și ochii, . Bineînțeles, este necesar, cum ar fi sub axile, în spatele urechilor și în multe alte locuri nesperate, dar foarte delicate.

Cu toate acestea, mulți oameni ridică îndoieli cu privire la modul de aplicare a cremei solare. Una dintre acestea se referă la cantitatea potrivită de aplicat pe piele. În primul rând, trebuie subliniat faptul că o singură aplicare nu este suficientă pentru o zi întreagă la plajă.

Dar crema ar trebui să să o aplicați chiar dacă nu sunteți la mare.ci poate că faceți muncă în aer liber sau mergeți la plimbare. În acest caz, aplicați-l doar pe părțile cele mai expuse ale corpului, cum ar fi fața, brațele, gambele, gâtul și mâinile. Amintiți-vă că soarele ajunge peste tot pe piele.

Protecția ideală a corpului și un bronz uniform: câtă cremă de soare să aplici

Acestea fiind spuse, cât de multă cremă de protecție solară trebuie să aplici pentru a obține o protecție completă și pentru a se bronza corespunzător Nu trebuie să fie o cantitate mică și nici prea multă. Potrivit experților, cantitatea ideală este de aproximativ 40 de grame, adică o minge de golf, care să fie distribuită pe tot corpul.

Operațiunea trebuie apoi să să se repete de cel puțin două sau trei ori pe ziîn funcție de orele în care stă la soare. De altfel, este bine să aplicați crema înainte de a ieși la soare. O cremă de protecție solară 50+ este cea mai bună, .

Dacă aveți o piele foarte albă, predispusă la arsuri, este mai bine să mergeți la sigur folosind o cremă mai puternică. . Și din nou, .

Leave a Response