Sfaturi pentru casă

Expertul Feng Shui dezvăluie cum să găsești zona de bogăție și abundență – și să elimini blocajele financiare

46views

Una dintre cele mai populare zone despre care clienții și cititorii mei doresc să învețe este colțul „bogăției” Feng Shui. Ei au auzit despre oameni care activează acest spațiu și obțin locuri de muncă excelente, câștigă la loto, poate moștenesc o avere sau au celebritate la Hollywood, și își doresc același lucru pentru ei înșiși.

Nu am de gând să vă spun că acest lucru nu vi se va întâmpla și vouă – s-ar putea întâmpla, și cu siguranță am printre clienții mei câștigători la loto, oameni care au primit vacanțe de lux din senin sau au câștigat mașini noi/casă/căsuțe/ obiecte de valoare. Cu toate acestea, ceea ce este mai probabil este că, lucrând cu Feng Shui-ul casei tale, vei obține un stil de viață mai fericit, mai sănătos, mai de succes, mai durabil și mai optimist.

Când veți privi înapoi în anii următori, veți realiza cât de binecuvântați ați fost și cum aducerea Feng Shui în casă a fost punctul de cotitură pentru ca totul să se întâmple…

Ce vreau să spun prin „colțul bogăției Feng Shui

Cea mai simplă traducere a energiei asociate cu această zonă a casei este „Noroc, binecuvântare și abundență”.

Așadar, înainte de a cădea în capcana de a presupune că această parte a unei case Feng Shui’d este pur și simplu despre a deveni nebunește de bogat, aș dori să vă reamintesc un mic dar masiv de important că binecuvântările și abundența iau multe forme, iar voi aveți deja o profuzie din fiecare dacă le căutați.

A cere abundență fără a fi clară cu privire la intenția ta poate duce la o creștere abundentă în greutate, la o infestare de gărgărițe sau la un surplus de perne. Așa că rămâi concentrat asupra a ceea ce cu adevărat contează pentru tine. Activarea și echilibrarea acestei zone are ca scop să vă ofere mai multe motive de bucurie și fericire, indiferent de forma pe care o alegeți.

Cum să localizezi colțul bogăției în casa ta

Așadar, având în vedere acest lucru, prima etapă este să identificați unde să găsiți acest spațiu interesant în propria casă. Pentru a face acest lucru, veți dori să stați în centrul proprietății dvs. și să accesați o aplicație de busolă pe smartphone-ul dvs. Vă rugăm să o setați pe „nordul adevărat” și nu pe nordul magnetic. Acest lucru este important, deoarece Feng Shui lucrează cu nordul adevărat, iar unele părți ale SUA pot fi cu până la 15° în afara acestuia din cauza perturbării câmpului magnetic al pământului.

În continuare, uitați-vă pe cadranul busolei și observați care parte a casei dumneavoastră este așezată în sud-est (SE). Aceasta este locația zonei tale Feng Shui de bogăție, binecuvântări și abundență sau Feng Shui „gua”, pentru a-i da termenul corect, și este zona pe care ne concentrăm pentru acest articol.

Dacă aveți o casă cu două sau mai multe niveluri, veți avea o zonă de bogăție la fiecare etaj. Dacă este vorba de un singur etaj sau de un apartament, veți avea doar unul singur cu care să lucrați.

Cum să elimini blocajele din această zonă

Ca întotdeauna, este esențial să identificăm ce se întâmplă deja în zonă și să rezolvăm orice probleme sau provocări. La ce este folosită? Este dezordonată? Ce este expus pe perete și reflectă arta și decorul un sentiment de bunăstare financiară? Există dovezi de scurgeri de apă, blocaje sau deteriorări ale locuinței? Voi explica mai jos raționamentul meu pentru fiecare dintre acestea:

Dezordine

Îmi pare rău că insist asupra impactului negativ al dezordinii asupra tuturor părților vieții tale, dar adevărul este că dezordinea ta este, potențial, la baza a tot ceea ce nu funcționează bine pentru tine. Acest lucru este deosebit de relevant atunci când discutăm despre dorința de a primi mai mulți bani și stabilitate financiară într-o casă.

Dezordinea este reprezentativă pentru tergiversare, pentru eșecul de a lua decizii sau de a acționa. Este rezultatul obișnuinței, al fricii, al vinovăției, al confuziei și chiar al răutății, iar niciunul dintre acești factori nu va fi vreodată benefic pentru a avansa spre un viitor mai luminos. Faptul că te agăți de dezordine din cauza fricii de a nu avea „suficient” înseamnă că trăiești într-o stare constantă de „lipsă”, iar această frică îndepărtează orice energie nouă, mai pozitivă (sau bani/joie/fericire/fericire) care încearcă să ajungă la tine. Dezordinea ta înseamnă că nu există fizic nicio capacitate de a invita ceva nou în viața ta, fie că este vorba de abundență, iubire, noi oportunități sau orice altceva.

Dacă încercăm să activăm Feng Shui într-un spațiu dezordonat, indiferent de scop, nu ne putem aștepta decât la mai multă dezordine și haos, și acesta este motivul pentru care atât de mulți oameni care au încercat să folosească Feng Shui fără să înțeleagă implicațiile cad la primul obstacol. Înainte de a începe să manifestați abundența, începeți cu o bună sesiune de dezordine.

După ce v-ați ocupat de orice dezordine, este timpul să faceți o curățenie temeinică și să împrospătați atmosfera. Abundența vrea să se simtă binevenită și apreciată, așa că tratați-o ca pe un oaspete de onoare în casa dvs. și asigurați-vă că vrea să rămână un oaspete pe termen lung.

Scurgeri și blocaje

Dacă baia, toaleta sau spălătoria se află în sud-est, este de două ori mai important să le păstrați curate și perfect funcționale. Acesta nu este locul pentru mormane de rufe murdare sau prosoape mucegăite. Dacă există vreo dovadă de scurgere, picurare sau blocare a țevilor, reparați-le și redecorați-le fără întârziere, deoarece acestea reprezintă o lipsă de debit și bani care fug.

Pentru a adăuga un nivel suplimentar de protecție, legați o panglică sau un cordon roșu în jurul scurgerilor de sub chiuvetă, duș și cadă, dacă puteți ajunge la ele. Se spune că acest lucru ajută la reținerea energiei bogăției în timp ce deșeurile sunt eliminate din casă. Este de la sine înțeles să țineți capacul de la toaletă jos – fără scuze!

Pagube

Loviturile, loviturile și crăpăturile din pereți, podele și tavane sunt întotdeauna cel mai bine rezolvate rapid. Obiectele rupte sau deteriorate creează energie moartă, așa că reparați-le sau renunțați la ele. Păstrarea lor nu va aduce niciun beneficiu casei tale și nici nu te va servi în vreun fel.

Obiecte de artă și de decor

Atunci când decorați această zonă a casei, alegeți obiecte care reprezintă fluxul, pozitivitatea, acțiunea și abundența. Fiecare persoană are gusturi diferite, așa că nu există o soluție „unică pentru toți”, iar lumea ar fi un loc foarte plictisitor dacă ar exista.

În sud-est, evitați imaginile care reprezintă sentimentul de a fi blocat sau de a nu merge nicăieri – bărci legate, o mare sau un lac calm, oameni singuri, peisaje goale și orice lucru întunecat sau sumbru. În schimb, selectați imagini care definesc abundența pentru dumneavoastră – ar putea fi flori, fructe, o grădină de vară, un iaht în plină navigație, cai care galopă spre dumneavoastră, copaci în plină floare, pietre prețioase sau orice altceva care vă face să vă simțiți bine.

În unele situații, o cascadă frumoasă este o alegere bună, dar aș sugera întotdeauna să se facă o evaluare Feng Shui înainte de a adăuga imagini foarte acvatice într-o casă.

Cum să activați abundența în această zonă

Un pic ca și cum ai freca lampa lui Aladin, acesta este cu siguranță un moment în care trebuie să ai grijă ce-ți dorești. Ai deschis calea unor schimbări destul de semnificative în viața ta, așa că hai să ne asigurăm că primești un upgrade la ceea ce ai deja, păstrându-ți gândurile, dispoziția, limbajul și perspectiva pozitivă.

Nu este momentul să te plângi, să fii negativist, să te lamentezi, să te cerți sau să te îmbufnezi. În schimb, găsiți multe lucruri pentru care să fiți recunoscători în trecut, în prezent și chiar în viitor. De fapt, stabilirea unei practici de recunoștință va fi întotdeauna avantajoasă, fie că o scrieți, fie că o spuneți cu voce tare, fie că o păstrați pentru meditația voastră cea mai intimă. „Obținerea recunoștinței” este descrisă ca fiind un punct de cotitură pentru mulți dintre cei mai de succes oameni din lume, și poate fi și pentru tine.

Există o serie de modalități de a-ți activa zona de abundență, de la simpla păstrare în permanență acolo a unei vaze cu flori proaspete sau a unui bol opulent de fructe, până la opțiuni ceva mai concentrate:

  • Un vas de bani debordant poziționat pe un disc de oglindă va simboliza banii care se revarsă în viața ta.
  • La o scară mai domestică, dacă ai propria afacere sau o activitate secundară, pune-ți lista de prețuri în sud-est, dacă se întâmplă să fie într-un birou, înrămeaz-o ca element de afișare.
  • Acesta este, de asemenea, un loc ideal pentru un seif sau pentru a păstra obiecte de valoare, pietre și metale prețioase.
  • Plantele cu creștere ascendentă, cum ar fi bambusul sau planta de jad (cunoscută și ca plantă de bani), sunt un adaos binevenit.
  • Alegeți mobilier moale și obiecte de decor care vă dau senzația de opulență sau care definesc bogăția.
  • Dacă vă place , sud-estul se potrivește cu Aventurina, jadul, citrinul și altele care se presupune că sporesc bogăția. Folosiți-le cu moderație și păstrați-le curate, spălându-le și reîncărcându-le în fiecare lună. Dacă cristalele dvs. combinate cântăresc peste 2,5 kg (5,5lbs), atunci acest lucru vă poate perturba feng shui-ul, așa că gestionați-le cu atenție și dacă începeți să vă simțiți blocat, reconsiderați-le sau îndepărtați-le din zonă.

Acum ești în cea mai bună poziție pentru a primi bogăția și abundența în viața ta, deoarece ai făcut loc pentru ca ceva nou și mai bun să ajungă la tine și ai evidențiat definiția ta de bogăție în casa ta. În timp ce acesta este cel mai elementar nivel de bază al Feng Shui și îți concentrează intenția în alinierea cu energia de esență a sud-estului, urmând acești pași îți vei rafina norocul și oportunitățile.

Leave a Response