Sfaturi pentru casă

Mai bun decât Aperol și Lillet? De ce acest spritz cu sirop de soc este preferatul nostru

34views

Creațiile de spritz pot fi găsite cât vezi cu ochii vara. La urma urmei, nu există nimic mai bun decât să ciocnești cu o băutură spumoasă la soare și să te bucuri de viață. Și pentru ca nu întotdeauna să fie servite clasicele precum Aperol Spritz, avem acum o nouă creație pentru dumneavoastră: Limoncello Bitter Spritz cu un strop de sirop de soc.

Ai poftă de ceva mai amar? Atunci încercați și acest cocktail:

Limoncello Spritz cu lămâie amară și fructe de soc

Sezonul fructelor de soc este în plină desfășurare, iar arbuștii cu flori albe umplu cu parfumul lor grădinile, parcurile și pădurile. Atunci de ce să cumpărăm siropul de soc pentru băutura noastră delicioasă? În schimb, îl puteți face cu ușurință chiar dvs. și nu necesită decât puțină muncă și puțin timp de așteptare.

Pentru a vă face propriul sirop de soc, pur și simplu fierbeți o jumătate de litru de apă cu aproximativ 500 g de zahăr. Apoi puneți în jurul a 6 conuri de flori de soc curate și o lămâie tăiată în felii într-un recipient, turnați siropul peste ele și lăsați-le la infuzat acoperite timp de aproximativ 3 zile. Apoi treceți totul printr-o sită, aduceți din nou la fierbere și turnați într-o sticlă curată. Siropul este apoi suficient pentru aproximativ 30 de pahare de Limoncello Bitter Spritz.

Rețetă pentru un Limoncello Bitter Spritz

Nu doriți sau nu aveți timp să vă faceți propriul sirop de flori de soc? Atunci puteți, de asemenea, să vă faceți singur siropul *.

Ingrediente:

  • 3 cl Limoncello
  • 8 cl Prosecco
  • 10 cl Lămâie amară
  • 1 strop de sirop de soc
  • 1 mână de cuburi de gheață
  • Fructe de soc sau lămâie verde (decor)

Și iată cum funcționează:

1. se toarnă toate ingredientele pentru băutură într-un balon mare sau într-un pahar de șampanie. Apoi adăugați cuburi de gheață și amestecați ușor o dată.

2. opțional, decorați cu puțină floarea de soc și savurați. Savurați.

Sperăm să vă placă rețeta noastră și sperăm să vă placă să o gătiți, să o coaceți și să o gustați! Nu ezitați să ne scrieți la sau pe : Suntem întotdeauna bucuroși să primim sugestii și cereri de rețete!

Leave a Response